Mot 2009


Hej vänner! Eftersom det inte blir fler inlägg från mig i år så får jag inte glömma att önska er gott nytt år innan jag åker. Jag tror att 2009 kommer bli great!
Gott Nytt år ffs!

Köpenhavn.

Imorgon blir det tåget mot köpenhavn. Där ska vi hälsa på danska "farmor" och vänta på det nya året. Packa packa packa! Dagens probelm: Vad ska man packa ner till nyårs kvällen? Man borde ju egentligen börja det nya året genom att ha något riktigt nytt på sig. Fixa naglarna & ladda ipoden. Hoppas hoppas hoppas att vi får platser brevid varandra på tåget. hej


I don't think so!

Emmelie och totte var fyndiga i år. "Detta skulle tillochmed förvirra einsteis hjärna.. Men det här klarar du.. för du är ju en stjärna" The impossible jigsaw puzzle. Paint! Ja det är rätt! Alla bitar ser nästan likadana ut och alla är röda. Ett klart pussel ska föreställa en röd pöl. "Du är ju en pusselgumma" Jaaaasssååååå! Nästa gång vi ses, ser ni mig utan hår! Man tackar.


Jag kan inte bestämma mig.


Om det är snyggt med Playsuit. Va tycker ni?
Kanske är det för vågat för en "bondhora" som mig? Haha!


erkännandet.

Doktor phil i repriser och jag är måttligt road. Jag har lockat Emmelie med bullar, varm choklad och en omgång i worm och det verkar ha funkat! Så nu väntar jag och väääääntar. Det är nästan det värsta jag vet. Haha, Jag har nog världens längsta lista på saker som just är "de värsta jag vet" iallafall om du frågar Tina. Nu erkänner jag att hon har lite rätt i de hon säger.

Ni är bra.

Det är tur att man har lite extra familj här och där när man känner sig nere. Det värmer. Helena och Nallen ni är bra. Det känns bra när det inte känns krystat och man känner sig bara välkommen. Men var inte oroliga. Jul är det iallafall hos familjen Pennanen som jag nu har tillhört i snart tre år.


Come on and disco baby!


En riktig partybild från i lördags.

Då kan det va.

Jag är ledsen och upprörd. Vi står inte varandra speciellt nära men du borde veta att han inte är välkommen i mitt hem. Den där jävla känslan som alltid finns i luften när han är med vägrar jag släpa in där jag bor. Jag är riktigt trött på det så om det ska vara så att du inte kan komma ensam som min mamma så får det faktiskt vara.

Jag har tappat hoppet om att det någonsin kommer bli någon God Jul igen så det blir nog att jag stannar hemma iår.

Blir man inte lycklig?



Man stiger in på jobbet, det är fredag. Det är sista jobbdan innan julledigheten och jag vet att vi får tomtegröt idag vid lunch. Nemen!! Jag hör att de spelar boy george på radion! Härligt! Idag är också en bra dag. Nu är jag redo för att ta i och packa de sista 30 kartongerna som ska packas på lagret.


Byta julklappar?

När man tror att man börjar bli klar med årets julklappsköp så får man nått sms där det står "kan vi inte ses snart? Jag har en julklapp till dig" eller "Jag kommer hem vid jul så då måste vi ses och byta Julklappar" Skit! Jag är pank och får dåligt samvete. Idag ska jag köpa de absolut sista julklapparna, så säg till nu om du tänkt byta med mig och inte meddelat mig det än.

Gör det!

Igår såg jag nog världens bästa film. Tack Tina och Anna för att ni har så bra omdömme när ni hyr. Haha. Nä allvarligt det var den sämsta film jag nånsin sett och just därför borde alla hyra den. Hyr den!
Inventeringen på jobbet fortsätter och jag börjar bli trött på det nu. Ännu tröttare blir jag på tanken att vi kankse måste jobba på måndag också för att prioriteringen på de andra avdelningarna har gjort att de kanske inte hinner klart tills i morgon. Nä nä jag är inte bitter.

Final av bonde söker fru.


Så jävla härligt men ändå sorgligt och jag lovar att jag kommer storböla om inte lille Wille blir vald av Peter. Fan fan fan! Förövrigt så tror jag att jag hatar bonde Magnus en aning. "Hej jag är den självgodaste människan på hela jävla planeten, så här får du ett foto av mig som du kan ha brevid sängen. Nu tänkte jag att vi skulle leka en liten lek, alla tjejer vill smörja in magnus i olja heter den! Det gillar ni va?" Hahaha! Vad jag ska skriva om lilla Hanna som bara sitter och blundar och gamle per vet jag inte riktigt men om detta är sveriges mest eftertraktade singlar eller ja singlar på bonde listan iallafall tänker jag aldrig ge mig ut i singeldjungel ingen. Nä nu blev det förmycket.. så nu ska vi bara vänta spänt. Vilken är din favorit?

Mitt senaste köp.

En stickad mysig klänning behövs nu i vinter. Fin va?

Det var sant!

Oh shit! Hah, det var inte min morgonmumiestil och inte heller någon yrsel som drabbade mig, rummet skakade på riktigt! Se på fan vad man får uppleva ibland. Idag är det en spännande dag.


Det kan vara så.

Det kan vara så att Hillerstorp nyss fick sin första jordbävning eller så har jag bara spelat för mycket guitar hero. hela rummet började skaka nyss och det var inte lite heller. Jävligt skum känsla. Det kan också vara så att det är min vanliga trötta mumiestil såhär tidigt på morgonen som spelar mig ett spratt. En sak som är säker är iallafall att Träningsvärken som jag har idag i armarna kommer från förmycket plinkande där hemma. Ajaj.

Död mus.

Då är det måndag. Tillbaka på jobbet är mindre spännande. Dagens härliga blir att komma hem och tvätta håret. Uuussh. Nu spydde jag nästan. Det luktar död mus här utanför kontoret. Den har säkert legat i fällan hela helgen. Lite sött och lite ruttet. Nä hejhejhej måste gå.

Helt klart värt!



Lady GaGa Min nya party favorit och hon kommer till Gislaved! YES! Om det finns någon andledning att gå till gisleparken någonsin så är det då! Någon som är på? Jag ska dit. Kosta vad det kosta vill. Knäckebröd och vatten har jag hört ska vara en bra diet. Åååh! Det sprätter i benen. Haha. Nä nu ska det städas för det blev visst lite fler folk på vår "chill med nån öl" kväll igår. Dubbelt så mycket folk dubbelt med städa. it sucks.

Vad ska vi göra i kväll?

Jag är trött, jag är pigg. Jag vill skratta, jag orkar ingenting. Jag vill supa mig till en roligare sorts dramaqueen och samtidigt sluddra med chips i soffan. Vad ska mn hitta på i kväll? Det är svårt när man känner sig öppen för alla förslag men samtidigt jävligt kräsen. Ni är välkommna med förslag iallafall.

Idag blir det horroskop! Inte för att jag tror på sånthär överdrivet mycket men ibland kan det vara skoj att läsa. Nån annan som är lejon som tycker att det stämmer?

Lejonet (23/7 - 22/8)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.


tänk så lite tid vi har kvar.




Jag blir så lipig och känner mig extra ensam när jag sitter hemma själv och inte kan sova för att jag kollat på hemska tv program. Jag vill kramas ordentligt och aldrig släppa taget om söten när hon kommer hem för även om vi inte får cancer som kvällens program handlade om och dör av det, så vet vi alla att vi kommer göra det på något sätt. Jag borde inte alls dränka mig själv med dumma djupa tankar såhär sent på kvällen men ibland är jag bara lite extra känslig. Jag gillar inte döden. Usch jag gillar verkligen inte att tänka på hur lite tid vi har kvar för då ökar paniken och det är svårt att få bort så nu ska jag sova tätt tätt med Tina och allt kommer kännas så mycket bättre i morgon.


Nu ska det laddas.

Ikväll ska det bara laddas. Tetar på en halvdag på jobbet imorgon igen för helt hundra kan jag inte säga att jag mår. Det ska laddas med en film strax och sen sova. Får se när det blir och om jag vågar sova innan Tina kommer hem. Kvällens rysare Barnhemmet säger de ska vara en riktigt bra en. Yeeees det håller jag tummarna för! Inte alls ofta man stöter på nån riktigt 5 poängare. Riktigt bra är också att jag kan äta igen så ikväll blir det jordnötsringar med tacodipp. favorit! Muuuuums.


Jag sitter på helspänn.


Hela dan har jag väntat på veckans höjdpunkt. Bonde söker fru! Woohoh! Sjukt nervös för lille Willes skull. Han är ju så söt och så kär att det nästan gör ont. Jag vill nästan gråta lite. Nån annan som håller tummarna för Wille? åååh. 5 minuter kvar..

Då har man testat det också.

Vinterkräksjukan är inget trevligt det vet jag nu. Inget trevligt alls faktiskt. Bara spy spy spy. En gång i halvtimmen mellan måndag och tisdag natt. Det blir många gånger det så många att jag nästan kunde bosatt mig på toaletten. Gårdagens föda bestod av vatten och tre rostade bröd med smör. Inget fick jag behålla av det heller. Idag får jag iallafall behålla vetten.. Vi får se vad som händer efter första målet. Just nu väldigt ont i ryggen och magen av allt kräkande, skakig och svag av ingen mat. Men jag är hungrig som en varg. Nu blir det frukost. Ni får stå ut med att det inte blev så trevligt inlägg dethär.. för det finns faktiskt inget trevlgt att skriva om det.  nope.


Får jag presentera!


Herr julegran 2008! Eller iallfall en liten smygtitt på herr gran 08. Lite exta glitter gjorde susen. mörklila och silver får den vara iår.


Självklart har man Pyntat lite annat också. Visst är det mysigt? Jag vill få till så mycket julstämming det bara går. Kylsåpsmagneterna har jag designat själv ^^


Julefredag

Jao! Idag ska jag ge mig ut och försöka hitta de sista julklapparna så man slipper stressa in i det sista. Lite extra glitter till granen blir det också för det är fint. Undra vad lillebror har för storlek på kallingar? Petra vet du? Han har växt så fort. Ny fredags macka på jobbet idag, Salami och brie.. Intressant. Hah. Lite tunt med fantasi såhär tidigt på morgonen men ni behöver inte vara ledsna för en festlig bild hadde jag och bjuda på iallfall. Lätt min humor! HAHA! Trevlig helg vänner!

håret.


Blondare med en svart slinga för att jag vill känna mig lite "tuffare" hah.

Jag är och blev nöjd. Vad tycker ni?

Lyx.



Jaha då har man köpt sig en ny mobil. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det var påtiden att den gamla dog för den var så gammal att den inte ens hadde T9. Haha. Om man jämnför med den gamla och den nya sitter jag här med en liten bit lyx i fickan. Nice. Tänkte nu när jag slutat bita på naglarna och blivit lite med kvinnlig att jag ska köra hela vägen så det fick bli en rosa mobil. Naww.

Snälla snö stanna hos oss.

När det bara är sådär riktigt vitt ute känns det oftast inte lika kallt. Det värsta är när det blir blask och när det är rusk och regn. Håret blåser åt alla håll och allt är skit. Börjar man morgonen med att håret blir åt helvete kan man lika gräva ner sig resten av dan sen för inget känns bra. Mitt hår är ganska ok just idag för det var vitt i morse och det är en bra dag. Klippning blir det vid halv 5 och denna gång ska jag vara extra noga med att behälla längden. Modet för permanent har inte ritkigt vuxit sig till topp så det får väntas lite med det. Men visst ska jag nog ta och snicksnacka lite med frisörn om det och höra vad de tycker.. de ska ju iallafall veta bäst. Ganska onödigt inlägg blev det idag men det är allt jag har att bjuda på gott folk. tack för mig.


vad tror ni föresten om att bli sådär jätte jätte blond igen? 
  

Eller ska jag köra på lite mörkare blond?
  

De snygga minerna bjuder jag på.

Nu har den dött.

Helt och hållet dött. Fan me! Idag vänner kan jag inte nås på mobilen. Ska försöka hinna iväg efter jobbet och skaffa mig en billig ny. Klart att allt sånt skit ska hända när man är som pankast. Håll tummarna folk för jag känner mig helt handikappad. Ja Ååh! Det är ju så typiskt, Ska på en trevlig middag + uppvisning på lördag med alla från magdanskursen och de ska höra av sig om information denna veckan.. Hoppas hoppas hoppas att de inte försöker ringa idag.

Påtal om något helt annat så ska jag besöka frisören i morgon.. Vad tycker ni? Ska jag våga mig på en permanent? spara det långt ? eller klippa upp det lite bara? Jag har en aning beslutsångest. Aaaah!


Chokladkalender & julgran.

Idag ska andra luckan öppnas. Härligt!  Jag tänker aldrig växa ifrån att ha chokladkalender vid jul. Som vanligt är jag lite tidig.. Idag ska jag sätta upp min julgran eller min och min Tinas julgran. Den ska bli vacker i år igen. jag gillar att vara tidig att mysa länge bland glitter och kulor. Tina har varit och köpt en ny fot idag så den kan stå ståtligt. 


Halv tio.

Jag har börjat bli sådär jävla jävla trött eller jaja jag har varit det ett ganska bra tag. Men nu är det värre än nånsin, jag orkar inte ens hålla mig vaken och se mina favoit program Desperate housewives och GreysAnatomy på kvällarna. Jag försöker verkligen men jag hinner bara se en kvart innan jag somnat ifrån det och knappt orkar gå och borsta tänderna. Känns som att halv tio är rekord för mig att vara uppe. Det stinker gammal och tråkig om mig! Jag vill inte vara tråkig! Det är inte ett dugg kul. Och inte känna mig gammal för den delen heller.

RSS 2.0