Min klänning.

Jag måste ju berätta att jag äntligen har jag fått tag på min älskade klänning som jag letat efter så länge och blivit nekad att köpa när jag fått tag på den. Jag har skrivit om den i ett tidigare inlägg. Jag är så jävla glad och jag ska på mig den nästa utgång. Lätt!

Nu tänker vi tillbaka.

Sjukt kallt. Jag sitter med stor vinterjacka sise xl och har ändå gåshud över hela kroppen. Nu för att tänka på något annat. Lägger jag upp lite festliga bilder från den 20de då vi var ute med syrrran och frida och firade. synd bara att det inte fanns nån bra bild på frida. Iallafall var det en riktigt lyckad kväll. hej hej

       

     
 


Tror du det?

Det kan väl då inte vara sant? Näää..


En kvinna från Saudiarabien med djurkropp..
De säger att hon straffad av gud för att ha lekt med Koranen.

Riktigt redo

8 veckor mellan varje klippning är precis att man står ut. Så idag blir det ett besök i saxarnas rike. Man måste ju vara extra snygg när man ska åka till storstan på fredag. Hah. mp3n är laddad och redo för att lunderhålla mig i ännu ett pass av jobb. hejja! Hur skulle man annars stå ut? På tal om det så har jag köpt en ny av min kompis Amanda. min gamla är fakiskt helt usel.. men den nya kommer duga finfint på jobbet.


EN VIT HELG MED BRÖLLOP.

Ikea, nya gardiner, stänger, kuddar, lampor och lull. Vi har fått mycket gjort för vi har vait nyktra i helgen. Oj oj. Det är stort. Igår var man gäst på fint bröllop när en av Tinas bästa vänner gifte sig. Blev jobbigt ett tag.. Klarar inte riktigt av det när det när det rullar lyckotårar från bruden och det ska sägas ja. Jag är helt enkelt för känslig.
 
Imorgon börjar en ny vecka,  hoppas det blir fredag snabbt. För på fredag blir det stockholm! Just det! Fick sålt våran hamterbur idag och blev riktigt förvånad när det var en gammal klasskompis (Anna jenssen) och hennes kille som kom och hämta den. trevligt. Massa extra pengar till stockholm. Yes! Nu blir det att mysa ner sig isoffan med Tina för hon ropar "kom och kramas" och det är väl lika bra att passa på för snart ska hon till jobbet och då blir jag ensam igen :/ blä.

Snälla gud om du finns..

Ge mig en dag som är värd att leva och kömpa för.
Min ork börjar ta slut. Vart försvann allt? Jag älskar dig.

Fixar och trixar dag.

Äter dillchips, snorar och fryser. Hah, så härligt. Tror att en riktig dunderförkylning krossar mig sakta men säkert. Inte ska man ha sån tur att slippa det denna hösten heller.. det är nu det börjar. Men nu till dagens rubrik: Japp, fixat färg och roller och sånt annat man behöver så jag kan måla kart det sista i hallen i helgen. Har Fixat mycket med designen här idag med! Vad tycks? Inte riktigt klar än men.. Tur att man har kompisar som är bra på sånthär, Tack Amanda och Emelie. Nemen, Ska ja bli irriterad nu med?! Min enterknapp slutar fungera från och till. Ööh.

Mycket mycket bra låt. Jag får den inte ur huvudet.


Snälla ge mig!

Varma byxor! morgon med frost idag, Fy fan! jag hatar Sverige!


Jag kan inte låta bli.

JAG ÄR:
Blyg: Ja ibland så.
Smart: Jag tänker mycket iallafall. hah.
Långsam: När jag fixar håret, Men vissa saker ska ta dig.
Stressad: ALLTID! ok. jag är la lite seg då.
Tålmodig: Vissa dagar
Djup: Nä, inte särskillt om du frågar mig
Öppen: Ja visst, Kom och bli min vän bara.
Ärlig: Oftast.
Positiv: Jag försöker.
Rolig: Ja, men det är bara jag som skrattar.
Ansvarsfull: Ja allt ska göras rätt.

JAG HAR:
Svikit en kompis: Det har jag säkert.
Förlorat en bästa vän: Nja, Man saknar ju den gamla goda tiden ibland.
Sagt att jag älskar en kompis: Jag har lite svårt för de orden.
Sovit med en killkompis: Skavfötters sov man ju alltid när man var mindre.
Sovit med en tjejkompis: Klart.
Pussat en av samma kön: Ohja, Ni vet ju att jag har min Tina.
Slagit en kompis: Hah, Ja. fridlund fick mycket struk en gång.
En kompis som vet allt: Nä, det tror jag inte.
Berättat hemligheter: Säkert det med.
JAG HAR:
Blivit sårad: Jag är känslig så det är mycket som sårar mig.
Haft stadigt förhållande: Tina <3
Krossat någons hjärta: Jag som är så snygg.. många gånger.
Gett någon ditt hjärta: Ja hon har det varje dag.
"Playat" någon: Inte med mening.
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja och jag hoppas hon tar åt sig.
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nä, Orden är heliga för mig.
Varit otrogen: Nä så långt får man inte gå.

FAVORIT:
Låt just nu: ARASH - Suddenly, Jag får den inet ur huvudet.
Pryl: mp3n, jag skulle dö på jobbet annars.
Film: freddy got fingered väntar på datorn.
Lärare i skolan: Huh, vet inte om jag hadde någon sådan.
Plats: Skåne!
Frukt: Den där nätmelonen.
Dricka: Äpplejuice.
Drink: Jag är för fattig för det.

JAG HAR:
Opererat mig: Ja, tänderna.
Cyklat omkull: Ja, och jag fick styret rakt i magen.
Sjungit i duschen: ofta, Jag brukar lyssna på Dolly från vardagsrummet.
Hoppat bungyjump: För högt för mig.
Fobi för något: Sjö och havs bottnar.. och småkryp med många ben.
Sett någon dö: Nä.
Varit på begravning: nej
Sagt att jag hatar någon: När jag blir arg kan jag säga vad som helst.

LIVET:
Svart eller vitt: svart
Skriva eller tala: tala
Öl eller cider: cider
Nagelbitare: Jag har nyss slutat. stolt.
Mobil eller ipod: Jag har ingen Ipod :/
Snygg eller charmig: Båda såklart! ^^
Lösgodis eller choklad: Surt!
Frukt eller grönsaker: frukt!!!!!
Film eller serie: Serier.
Festa eller softa: Så myket som möjligt av båda.
Sommar eller vinter: Sommar.
Fredag eller lördag: lördag.
Ljus eller lampa: Ljus.
Kärlek eller vänskap: Kärlek.


Idag är det bara gnäll.

En ritkigt skitdag är vad det är idag Iallafall på jobbet. Allt ska jävlasoch vara extra tungt och drygt. Jag vill skrika och gråta! hoppas att det blir bättre när jag kommer härifrån. ¨

Nä nu lugnar jag ner mig och tänker glatt. Snart kommer Tina med puss <3


Bara lite till..

Planen var att sitta vaken tills Tina kom från jobbet. Men just nu känns hela kroppen och ögonlock helt tunga och trötta. Jag försöker verkligen, försöker! Det ska gudarna veta. Det är så tråkigt att gå och lägga sig själv, jag vill ha henne där nära. Nä, Nu går det inte längre. Natti natti vänner.

Ja! Nu ringde hon och sa att hon strax är hemma! Lycka!
Hah, vad flummigt det blev. Zzzzz *

Min Danska "farmor".



Min danska "Farmor" var här idag för första gången och syrran var med. Eftersom vi inte har jätte nära kontakt och egetligen inte alls är släkt blev jag mycket glad och ganska förvånad. Hon är väldigt snäll och väldigt Dansk. Vi bodde grannar en tid när vi var små, men jag minns inte så mycket av det. Men något jag alltid känner igen är det röda hårbandet, det har hon alltid haft i samma frisyr. Syrran därimot har bra kontakt med "Farmor" nu för tiden och presenterade mig igen för något år sedan.  "Farmor" kollade, pekade på syrran, pekade på mig och sa: Är du hennes syster? I så fall är jag din "Farmor"! Någon riktig famor har då aldrig hört av sig och dog visst för något år sedan. Det är ju ganska enkelt att ersätta något som aldrig funnits. jag är mer än tacksam över att hon alltid kommer vara i familjen och i sommar ska jag och syster åka till Danmark och gå pubrunda med henne.


Fixat värsta goda woken idag för första gången och såklart hadde jag min älskade jordnötsås till. åååh. ljuvligt. Det kommer ligga och vänta på mig och skrika efter mig på jobbet imorgon och sen vid halv ett kommer jag springa upp och vara först i kön vid micron. Det känns lite bättre om man vet att det är något riktigt gott i matlådan.

Electric bird.


Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med låten i den nya Lindex reklamen, men den gör mig helt lugn och glad.

Det blir en ensam vecka.

Min Tina går över från natt till kvällsjobb denna vecka så ingen Tina när jag kommer hem från jobbet. Men i allt ont hittar jag ändå något gott, jag får sova hela nätter med henne och det är något jag saknar varje kväll jag går och lägger mig helt ensam. Synd att man inte kan få allt man vill ha samtidigt.

Kollat upp biljetter till min resa till Stockholm har jag gjort idag med och det verkar bli lite dyrare än vad jag trodde. Ahja, det är väl nöjjen som det man sparar pengar till. Men jag väjer nog det billiga alternativet iallafall, Hejja swebusexpress! Tina leker med läpparna över min hud så nu slutar jag. Hej hej.


när det känns.

I lördags. Fast jag och min kära inte var på samma fest särskilt länge kände jag det i hela kroppen hur mycket hon tycker om mig. Jag blir helt varm och lycklig när det verkligen känns. Vi kan om vi bara lägger bort allt det dåliga och det som är ivägen.


två goda ting.



Jag kan inte låta bli att tycka att det är riktigt hot med spetsunderkläder i 50tals model. I love it så det får nog bli månadens köp. Jordnötsåsen hitta jag i en hylla på Kvantum idag, Lulla runt själv och tog extra långt tid på mig att kolla vaje hylla efter något spännande. Njuter verkligen av det ibland. Sån tur jag har att jag hitta den. Jag älskar jordnötsås och skulle nästan kunna leva på bara det om man inte blev så fet.


Hanna & hanna

+++++ plus till gårdagen och in på natten. Även om det blev lite dåligt med alkohol de sista timmarna på logen gjorde det inte så mycket. Men Hanna vid min sida och lagom mycket dans i kroppen var allt mer än toppen. ^^ Jag har alltid kul med henne och det blir alltid lite mer pepp.

Klockan går snabbt på söndagkvällarna och jag borde vara isäng nu för imorgon är det att gå upp vardagstid igen 04:45 och åka och jobba. Alltid lika kämpigt. Natti natti nu vänner.


Sexy.


Syster blir äldre I MORGON.. Grattis grattis! oj vad snabbt 20år går ..

Föreberedelser.

Imorgon blir det  Kalas med familjen vi två, Bambu med brudarna vid fyra, Förfest vid sex och Logen runt 11.Naglarna är målade och jag tor jag lyckats sätta ihop en outfit som passar till så mycket fest. Vad tycker ni?


Jag hatar kedjebrev.

Till alla mina vänner som det senaste året skickat: önskningar, kedjebrev, änglabrev eller andra löften om TUR. DEN SKITEN FUNKAR INTE! Nästa år, skicka istället: Pengar, Alkohol, snask och resecheckar! TACK!    

Efter jobbet blir det att tjäna lite extra pengar för jag och Tina ska måla tak hos hennes föräldrar. bra det för pengar kan man aldrig ha för mycket av.
Något att se fram emot. Om två veckor blir det stockholm och hej hej till albin. På tiden kan man säga och det kommer bli toppen. Amanda vill du med?
Idag är det fredag och det betyder saftig underbar fredagsbaguette med kyckling och curry klockan nio så fram tills dess ska jag forstsätta att dräggla och bli ännu hungrigare.

Nu jobba jobba jobba! eh

huh?

Varför alla dessa anonyma kommentarer? jag vill ju kunna svara också.

Utomlands.













Jag skulle bli så glad det är därför jag öser ut så mycket känslor över dig. förlåt, jag vet att det är svårt. Jag vill så gärna åka utomland, du och jag <3. En gratis resa till indien är mer än att drömma om. Slippa trampa runt i samma cirkel och bara komma bort för ett tag, bara för någon dag är väl guld värt? Snälla kan vi inte tacka ja? Vi behöver dethär.


helt jävla fantastiskt.


Hur skulle jag kunna leva utan det? jag vet faktiskt inte. men det skulle inte bli lätt. Osis Dust it kommer alltid ligga högst på min Fixa hår lista.


jag vet.

"Det är många som saknar den gamla hanna" Jag vet, jag har förändrats. Fan, det skulle inte bli så. Kankse har jag givit upp för mycket för den jag älskar. Kan man det? Jag vill vara social sådär som jag var förut. En glad Hanna. Det bara blev så, avståndet blir hela tiden större för jag vill inte göra fel. Även mellan dig och mig. Jag mår inte så bra idag. Det finns ett pris för allt. Vad kommer det kosta att hitta mig själv igen?


Det var längesedan jag var med och tävlade.


Klart man vill testa lite nytt. Tävla ni också! Här --> ok, länk funkar inte riktigt så ni får kopiera.http://dizela.blogg.se/2008/september/tavling-det-hanger-pa-haret.html


Det ensamma Gislaved.

För mig iallafall. Men jag försöker verkligen, för jag vill stanna här med Tina. Vi har fått en ny granne som heter johanna och jag hoppas att jag har gjort bra intryck på henne så vi kanske kan hänga lite ibland. Göra sånt som vänner brukar göra. Förra veckan när jag och min kanske blivande vän gick en sväng i city kom hon iallafall med ett toppenförslag som jag nappa på direkt. Förslaget var att vi kunde göra kylskåpsmagneter av cernitlera. Hoppas hon kommer hem snart så vi ka åka och handla. Jag har redan funderat ut lite olika skoj som jag ska göra. Nu duscha.

Nynne!

Nynne Nynne Nynne! Är det någon som sett den filmen? Iallafall blev jag helt överlycklig när jag satt i väntrummet på sjukhuset förra veckan med min syrra och fick se att det var Nynne på tv. Trodde först att det var den superbra filmen men det var sånt jag aldrig sett innan. Nynne i avsnitt. Jag visste inte att det fanns ens. Idag är det avsnitt 12 av 13 så jag har tyvärr missat en massa. Skit! Aja, fixa fixa för jag måste såklart se alla.


Jag läste nått som var så sant.

när hon går ifrån dig och är arg -
gå efter henne!
när hon stirrar på dina läppar -
kyss henne!
när hon puttar dig eller slår dig -
ta tag i henne och släpp henne inte!
när hon börja svära åt dig -
kyss henne och säg att du älskar henne!
när hon är tyst -
fråga henne vad som står på!
när hon ignorerar dig -
ge henne din uppmärksamhet!
när hon drar sig ifrån dig -
dra henne tillbaka!
när hon ser ut som värst -
säg att hon är vacker!
när du ser att hon börjar gråta -
håll om henne och säg ingenting!
när du ser henne gå -
smyg upp bakifrån och krama om henne!
när hon är rädd -
skydda henne!
när hon lutar sitt huvud mot din axel -
luft upp hennes huvud och kyss henne!
när hon retar dig -
reta henne tillbaka och få henne att skratta!
när hon inte hör av sig på ett tag -
försäkra dig om att allt är okej!
när hon tvivlar på dig -
försvara dig med sanningen!
när hon saknar dig -
är hon sårad på insidan

snyggdagar.

Bilden är ganska gammal och jag ser verkligen inte ut så nu när jag sitter här tröttare än tröttast i mina ljusblå flanell pyjamasbyxor, urtvättat linne, halvskabbigt platt hår och inget smink. Jag är en av dom som måste fixa och trixa och kämpa lite för att se snygg ut och det brukar oftast ta lite tid. Tid som jag inte har varje dag så mina snyggdagar är ganska sällsynta. Men när jag ser en bild som den här så kan jag inte låta bli att tycka att jag riktigt lyckas ibland. Åoh,vad Jag gillar de dagar jag känner mig snygg..  Jag borde ta mig tid oftare. Idag ska jag iallafall ta och kladda på lite nagelstärkning för mina naglar behöver det verkligen. ohja. Kul att ni läser föresten. Godnatt vänner.


vart tog ronja vägen?













Satt och kollade på reprisen av Vem kan slå Philip och Fredrik i söndag. Plötsligt i en tävlig där man skulle känna igen vem det var på bilden de visade kom Hanna "Ronja" Zetterberg upp och jag kan fortfarande inte fatta att hon har blivit så gammal. Människor som Ronja ska inte bli stora så är det bara.

zombie ko


   
hela långa veckorna går jag runt som i en dimma. Jag är lika trött när jag går till jobbet som när jag kommer hem. Igen energi till något. Stupar rakt ner i soffan efter jobbet och ligger halvdöd tills jag flyttar över till sängen för natten och det börjar tyvärr synas på min kropp. Allt oftare känner jag mig tjock, ful, gammal och mest sliten. Jag som många andra blir lite extra sugen på nått när jag är lite nere och i kväll blir det en riktig fettomacka i stekpannan. Ok, jag är jävligt gnällig idag och behöver lite kärlek och uppmuntrande kommentarer. Jag erkänner.

Det är Comedy ink på 4ran. Lätt kvällens höjdpunkt! Hoppas Tina kommer hem snart, gått nån timma nu sen hon var hemma. Hah, jag saknar henne så fort hon går utanför dörren.


Hanna "nyfiken" lundgren

Jag vill ju så gärna veta. Vilka är ni? Vem är du?


Jag sorterar i mitt huvud.

Jag vet att jag är lite dåligt på att skriva här, speciellt på helgerna. Har oftast lite mer att göra då eller om sanningen ska fram så latar jag mig heldre i soffan än o bloggar. Försöker ta igen det lite på veckorna,, Men idag än så länge är jag för trött för det här och det blir bara svammel av det hela. Jag sorterar i hjärnan. Lördagens besök av frida och amanda var trevligt. Jag gillar besök. I förra inlägget skev jag att jag skulle lägga upp en bild på Debbies sten men det blir tyvärr inte det än för man behöver penslar för att måla och jag har slarvat bort dom.

Fick ett sms av en vän nu att hennes hamster har dött. usch, man blir ju så ledsen. Hoppas han träffar Debbie i hamsterhimlen för hon var väldens bästa hamster och jag har hört att han var en riktigt trevlig hamsterkarl. Nu kan de gå på upptäktsfärd tillsammans.


rosa.

Skit också! Inte alls min dag idag. Min tvätt har blivit rosa och jag hittar inte mitt favorit halsband. Amanda kommer vid sex, när kommer du frida? På listan är det städning och så ska jag måla Debbies gravsten idag. Lägger upp en bild på den sen.

Igår kväll var det chips och film med tina, Vad hette filme nu igen? hum.. just det! Shutter. Varken jag eller söten vet hur den slutade för jag somna efter en halvtimme och tina efter en timma. Hah, den var inte så spännand iallafall. ne, mycket att göra. trevlig lördag på er.


Friday I'm In Love.

Kär :Yes, bra dag idag. Jag har gjort värsta mackan som jag ska äta til frukost. Så den sätter jag stämplen kär på. tomat, sallad, gurka, örtkyckling och currydressning. Känns bättre att äta när man lyxat till det lite. Annars känns det bara som ett evigt tuggande utan något som helst nöje.
Förälskad: ja! helt uppåt öronen förälskad i min Tina som ligger kvar hemma och sussar sött. Hon är det mest dyrbara i hela världen och jag skulle vara hemskt olycklig utan henne i mitt liv.
Förtjust: Det får bli tanken på att min babe ska ta med mig på jakt efter en ny klännning i morgon.Oh yes! i need it. Och såklart att det är fredag idag. Veckans sista jobbdag.

Nu blir det jobba och en ny ljudbok, Pojken som kallades DET. En såndär som man kan gråta till.

Föresten, Varför är ni så dåliga på att kommentera? Jag vet ju att det är fler som läser. Komigen! var nu inte så blyga.

Top model 10


Klart att jag följer denna säsongen också. Om en kvart är tjedje avsnittet och jag vill att det ska börja med en gång! För idag är det de roligaste avsnittet av alla! Makeovers! yes yes yes! 

Den där klänningen

Jag vill shoppa, dansa, skrika vara galen. Jag försökte köpa mig en ny klänning idag till syrrans och fridas party nästa helg. En såndär skitsnygg som jag redan har fast i en annan färg. Jag älskar den klänningen.

I kassan på HM.
Kassan: Oj det var visst ingen lapp på den. Vad kosta den?
Jag: hum, typ 298 eller 289 vet inte riktigt.
Kassan: Bäst att jag ringer och kollar. "va är den stoppad?"
Jag: vadå stoppad?
Kassan: Jag får visst inte sälja den till dig för att den håller  inte våra krav och har blivit stoppad för försäljning.
Jag: men vadå? kommer den tas bort helt nu då och inte finnas mer?
Kassan: ja, tyvärr.
Jag: näää! skit också! Det är ju min favvo och jag har tänk köpa den i en annan färg hur länge som helst.



Lite ledsen och lite sur är jag för klänningen var som gjord för mig och helst skulle jag vilja ha en i varje färg. Men icke, Det får bli att söka upp en nu favorit.

Jag köpte i stället lite armband, maskara och nagelstärking.. Såntdär som man inte kan ha för lite av. Så nu då?! Är det någon som har nått bra förslag på "den lilla svarta"?


Jag saknar min vän.


Jag ska skärpa mig och hälsa på dig i stockholm.
Det har gått för lång tid nu sen vi sågs.

kommer ni ihåg?

gymnasiet, det känns så jävla längesedan. Vet inte vad jag fick det ifrån men jag satt och fundera på bussen påväg till jobbet idag om vad man egentligen lyssna på för musik då. Dehär är låten som kom upp.. Och jag får fortfarande lite gåshus och fylls med värme varje gång jag hör den. Förvånad blev jag också av mig själv när jag började sjunga med direkt när jag tryckte play. Det kanske inte är så längesedan ändå och jag kanske inte är så gammal som det känns ibland.


Ck - rosa moln.

Jag känner att jag behöver ha det lite som det var förr så jag har bjudit hem kompis Amanda och kompis Emelie på filmkväll och häng på lördag. Hoppas att ni kommer hörrni!

Idag blir det en kort dag på jobbet, skönt. Syster ville att jag skulle följa med henne till sjukan vid 2 och det är klart man ställer upp. Hoppas bara inte att testerna kommer visa något dumt.
fixat ner fortsättningen på boken "Gömda" också "Asyl" heter den och faktiskt tycker jag inte tiden på jobbet går mycket fortare men lite med spänning på jobbet är ju inte fel. Var det inte någon som sa att man blir klok av att läsa med? Där du! wuuhuh!

tacopaj.

jag blev riktigt imponderad och stolt över min kärlek igår när hon efter lite gnäll fick ihop en dundergod tacopaj. Åt dubbla portioner igår och längtar efter att få äta det till middag idag igen. Att en paj kan göra så mycket. Tack !

Näs jävel.

Min näsa håller på att svullna upp ordentligt har spruckigt en bit och har blivit rosig och helt öm. Vad fan är det nu frågan om? Inflamation? Aaah. skit!

ta hand om mig när jag blir gammal.

En gammal rolig bild för allt gott.

Måste ha varit nån gång i den första månaden vi träffades.
Nu är det snart 2 och ett halvt år sen.
Det är inte lätt men jag börjar tro på dig <3 i still love you.



Det finns bra förutsättningar för dan, Jobba och lyssna på talboken.. bussresan hit gick snabbare än vanligt och hoppas att jobbet gör det med nu. Tina ska laga tacopaj tills jag kommer hem så vi hinner åka och kolla på saris nya katt. Sån där "leopard "katt . Åh, vem kan egentligen motstå kattungar? Som vanligt skulle jag vilja åka hem nu direkt men det är bara att bita ihop till klockan fyra. Jobba jobba! hej!


Jag testar talbok.

Dolly Parton min älskade Dolly men det blir lite jobbigt att lyssna på 8 timmar om dan på jobbet. Jag känner mig helt fast och kommer inte på nått nytt att ladda den med. Bestämde mig för att lägga musien åt sidan och ladda med en bok i stället, en talbok. festligt! Det ble Lisa Marklunds - Gömda. Så nu hoppas jag bara att den håller mig sysselsatt ett tag framöver och låter tiden på jobbet bli lite mer spännande och gå lite snabbare.

De sista myggorna i sovrummet ska slaktas så jag kan sova gott och slippa bli halvt äten. Natti natti. Vi satsar på en bättre dag i morgon.


Vi delar det här.

IT'S GONNA TAKE A LONG TIME FOR MY BABY AND I
IT'S GONNA TAKE A LONG TIME FOR MY BABY AND I
THE PUZZLE IS FAR FROM COMPLETE
MY FINGERS BLEED
AS MY HONEY
'S HEARTBEAT

IT'S A LONG ROAD FOR MY BABY AND I
NO SIGNS AS FAR AS OUR EYES CAN SEE
WE ARE WALKING BAREFEET

THOUSAND BLISTERS I'LL
DO IT FOR YOU
NEVER ENDING MILE
I WILL CRAWL FOR YOU

Det är Tina som skriver vackra låtar,
Jag önskar bara att jag fick höra den med hennes röst.





En av de bästa.


SÖNDAGAR I SOFFAN.

Allt är inte alltid så bra det vet vi. Men våra bakis söndagar i soffan är det nog inget som kan slå. Då har vi verkligen tid till varandra och då är det väldigt bra. Det är nog nästan det bästa som finns. Det ligger lika högt som löksås på min favorit lista.

Föresten, Emmelie! Tycker nästan att du är skyldig mig en dubbelhelg fredag/lördag häng med fest.. För svikandet i lördags förståss. hah


Nu måndag.

Egentligen skulle jag bara vilja gömma mig för jag är sliten och har inte duschat håret sen fyllan i lördags. Men nej nej nej här ska det jobbas, jobbas hårt förstår ni. Klockan knappt sju och jag suckar högt! Fy fan! Jag är nog ingen morgonmänniksa trots allt. Eller så är jag ingen måndagsmänniska. äh, Fast så känner jag varje dag, Måndag till fredag.


...

Jag måste bli av med känslan att jag bara vill ge upp allt.

hälsning från rabatten.


Hela dan på jobbet var vi ute, man kan ju bli lite trött på det iband och behöva en paus. Jord under naglarn och buske överallt. haha. (Ja, jag förstår hur det låter.) Roligare än såhär blir det inte.Hur tar man en seriös bild på sig själv i en rabatt? äch. Jag tänker iallafall avslöjja namnet på min bilddagbok så ni kan kolla in där i som är extra nyfikna. HÄR!

gårdagens fynd.



Hiss  eller diss? bilden gör det ju inte riktigt rättvisa.

Det spelads joddla med siv högt på jobbet och alla sjunger med. "Ööööööl är det goaste jag druckigt!" Det blir en bra dag i morgon. Jag ska träffa emmelie tidigt i bredaryd och göra oss iordning för fest! Sen blir det vidare till bjudningen, inflyttningsfest hos min jobbkompis jacob. Sägs att vi ska bli uppåt 40 pers så den hyrda bussen kommer bli full :) vidare till sigges blir det sen och joddla med siv uppträdande. hah, alla bönder är med!  Idag slutar jag tidigt. Fredagar måste fan va den bästa dan på hela jobbveckan. Lätt! Idag är det slöjobb, jag och mongo ska rensa rabbater. yeeaj!

Åh, föresten jag var så jäkla duktig igår, Som kanske alla här märkt är jag inte alls särskillt bra på datorer, Min blogg sen ju ut som den gör. huh. Men iallafall efter lite telefon guidning av min vän Dick igår så fixa vi datorn hemma så jag kan laddda min mp3 igen och lägga in bilder! wooho!
Nu jobba jobba! "kaj! kaj! kaj! Känner du kaj? kaj! kaj! som är gay!?"

ibland känns det bra.

Igår var första dansen på terminen och idag känns det bra. lite träningsvärk här och där är aldrig fel. Tina var sjuk igår och det är alltid lite vårare att gå upp ur sängen till jobbet när hon ligger kvar och idag vann sängen igen. Men allvarligt talat behöver jag det ibland, fixa och trixa med saker hemma. Frida kom över och vi tog en sväng och kolla om vi kunde fynda lite på erikshjälpen idag och yes idag hadde jag tur. Mina utag till mp3 och kameran funkar inte riktigt och det gör mig tokig! Jag måste ha ny musik till jobbet! Åh, hur ska det gå.. skit skit skit!


lika som bär?

När jag var på kalas i måndags så slog det mig att ..
Min bror är ju sjukt lik Lurch i familjen Addams. Vad tycker ni?


    

   

..



 Dollys röst är så bäst i denna låten

..

Jag vill bara att du ska stanna och hålla om mig, tycka om mig.
Att du ska kunna säga att vi klara det här och allt allt kommer att bli bra.


Lillebror blir stor.

Idag fyller brorsan år så man är bjuden på kalas. mera tårta! tjockfet tjockfet! aah.  usch känns att man verkligen börjar bli skruttig när den lille fyller 16 oh my god! Känns inte för bra faktiskt. Grattis till Petter iallafall.

Påtal om allt, jag har inte tid att bli skruttig än, man måste passa på med allt när man är ung så vad är det där med att ha en "vit månad" för påhitt egentligen? dumheter. hah. Ihelgen är jag bjuden på inflyttningsfest i värnamo hos en bekant, 100 spänn för hyrbussen och sen joddla med siv på sigges. Låter som en helkväll. Snackat lite med Nordin och hon är nästan alltid mitt förstaval efter tina och det skulle vara riktigt skoj att bara röjja lös jag och hon och ha en vänners kväll med folk man inte känner. ååh. Snälla :*

Haha! Vem försöker jag lura?  I ett inlägg här nedanför med massa frågor var en fråga: (Hur gammal blir du nästa födelsedag: 22) 22 svarade jag. 23 är ju såklart det sanna svaret. hah. Dåligt minne får man med åren med har jag hört.


RSS 2.0