Mitt resultat.


Gabrielle Solis : Du är väldigt mån om ditt utseende, kanske till och med utseendefixerad. Du är ganska bortskämd och förväntar dig alltid att få som du vill. Du är väldigt smart och kommer lätt undan om du hamnar i en jobbig situation. Ofta tänker du bara på dig själv, men du är omtänksam när det gäller dina vänner.

Outfit.



Måndag till fredag, 7 till 4 ser jag ut såhär. Okvinnlig med björnröv! Snygg? Ne allvarligt talat så är det inte et dugg uppiggande. Någon som vet vart det finns fina jobbarkläder till kvinnor att hitta?

det pefekta hamsterhjulet.

Japp, då är det måndag igen och det börjas med jobba, äta, skita, träna och sova. hela långa veckan. Idag upptaterade jag mig på gymmet iallfall och gick från månadskort till årskort. Jag är seriösare än vad ni kanske tror när jag säger att det ska bli tajt! Nä fy och usch vad tråkigt! Jag kanske borde sluta blogga? Jag har ju dragit med några vänner och hittat en ny nördig hobby. Pet Society på Facebook! Hahahha!


Nu smäller det brudar!

Japp i kväll så! Varit uppe tidigt för att hämta jönköpingsbor vid stationen. Men fulla som de alltid är missa de såklart bussen. Hum, Så nu sitter man här med lite frukost vid sidan om och fördriver tiden. Undra om Marika har lust att komma hit och göra tacos med mig innan de andra kommer? Brukar vara bra att äta lite innan man börjar dansa. Jag har hunnit köpa "geggainlägg" till mina höga skor så jag är verkligen redo för en kväll med ös! Det här blir bra! Greppa nu armkrok och häng på!



Jag sopar mattan.









Ikväll ska jag och Tina äta gott ute, kramas och testa våra nya singstar skivor. Jag måste ju ha lite försprång tills i morgon. ^^ I morgon blir det föresten fest! Vill du komma så ring mig och fråga men jag tänker äga dig stenhårt på Singstar. Synd att inte Pussycatdolls låt Beep var med på nån av de nya skivorna bara för då ska ni få se på nån som sopar mattan så hårt att det inte finns en tråd kvar av den. Singstar ABBA har jag iallfall inskaffat och jag tror att den är riktigt bra. Jäkla kul att Emelie och Hanna från jönköping kommer och Marika som aldrig varit med innan! Känns som om jag är på topp igen!


Dagen innan fredag.


En timma kvar att jobba nu. Det ska gå snabbt har jag bestämmt. Jag ska tvinga Emil att dra vitsar och fnissa. Han fnissar som Mr Bean^^  Jahopp annars händer det inte mycket.. Det roligaste som händer i kväll är att det kommer en IF kille hem till mig och tina och ska kolla över våra försäkringar. Gött! Så slipper man virra  runt i den djungeln helt själv. Btw. Jag är nyslingad. Vad tycks?

Body America



Jag känner mig fräsch och doftar ljuvlig mango. Jag har äntligen hittat en peeling som verkar funkar för mitt ansikte. Min hud börjar faktiskt kännas och se riktigt duglig ut. Det kan inte bli bättre. Finns som bodybutter också!  Jag hitta mitt på Rusta men jag har hört att det ska finnas i vanlig mataffär också. Värd att testa faktiskt. Detta får lätt 9 av 10 poäng.

jag och min älskling firar 3 år.

Jag älskar dig Tina.





Ni kanske tror..

Att jag gått och dött? Men icke!  iofs har jag legat halvdöd hemma sen i lördags kväll och varit hemma från jobbet två dagar därav inga inlägg på bloggen. På torsdag vänner händer det något mycket spännande! Jag och Tina får nämligen internet igen :)  och då blir det bättre uppdatering kan jag lova. Jag är lite seg men har är lite bilder från min freag i jönköping. Bättre sent än aldrig^^  Visa nu hur mycket ni saknat mig och kommentera lite!






Äntligen!

Nu är det underbara fredag igen och det skriver jag med ett leende fast att jag nästan missa bussen i morse och började dagen riktigt jävla irriterad. Jaha, Vad ska man hitta på ikväll då? någon som har något bra förslag?

har ni föresten sett denhär snygga väskan från Ginatricot?


 Uppdatering :Det blev Jönköpin hem till Emelie. vI får se hur vi kommer hem.Fyllefest! Då kan gå hur som helst! Härligt och fritt. Ha en härlig helg vänner! Tjipp.

Dagens digg.



Eftersom jag haft denhär i Ipoden ett tag måste jag att den växt för mig. Att ABBA är bra det vet alla redan men visste vi att verserna i den här låten var så bra?

Fågelkvitter VS hundjävel.

Idag när jag cyklade till bussen hörde jag fågelkvitter. Tror ni det är vår? Jag är nöjd för jag tror på att våren kommer nu och så är jag nöjd med att det var en trevligare cykeltur till bussen idag än igår. Vanligtvis är sista biten innan jag kommer fram till min station är en väldigt lugn gata med många hus och vändplats i slutet. Men igår när jag kom där i sombie stil på min cykel (med inte allt för mycket i skallen för klockan är 05:25! ) Hoppar det ut en hund från en häck på vänster sida och jag tror allvarligt att den ska hugga mig i benet! Jag tänker nu jävlar gäller det att pinna på eller få köttsår! Hunden springer efter mig en ganska lång bit och skäller skäller skäller. Jag brukar vara riktigt rädd för hundar men igår var jag livrädd. Skakig och livrädd fick jag iallfall hoppa på min buss och idag kan jag lova cykla jag på helspänn. Tycker ni att det här är ok? Ska jag behöva vara rädd för att cykla till bussen? Nä, jag ska nog ta och plinga på ett hus på den där gatan och kolla vem som äger hunden för att säga till på skarpen.

Nu till något annat. Mitt internet har slutat fungera hemma så det blir inte så mycket inlägg förens vi fixat det eller ett nytt. men såklart ska jag iallfall försöka skriva ett inlägg om dagen härifrån jobbdatorn:) allt för er skull vettni.

Nyförnat hår och trött som ett överkört får.


Hah. Det överkörda fåret var la kanske lite att ta i, men jag gillar verkligen att rimma och jävligt trött är jag faktiskt^^ Syrran har varit här och fått håret färgat och lagat middag med mig. Tråkiga vardags sysslor blir mycket roligare med folk och variation. Det har nog varit världens längsta dag och det är det fortfarande.. Det är mycket som händer nu. Mycket att tänka på. Hoppas ni har haft en bra dag föresten. Nu ska jag inta soffan och antagligen somna som en stock.

Frida!

Här och nu lovar jag dig att jag ska börja gilla barn eller iallfall försöka gilla ditt.
Jag tror att det är en bra början för det känns som om hjärtat kommit upp som spya flera gånger redan. Det är nervöst dethär med barn.Tack Karro för att du satte ord på känslan.


Jag är rädd för mannen

 
Jag är jag lite rädd för den mörka mannen som verkar komma fram i verserna men sen försöker jag högt sjunga med i det vackra refrängerna. Vad tycker vi egentligen om årets vinnarlåt? Jag tror nog att refrängerna kan ta oss ganska långt. .


 Mellodifestivalens skönsate låt tycker jag iallfall var Emilias även om den kanske inte platsade riktigt. Den ska in på min Ipod! Lätt!

Ny bakat.

Japp, jag har bakat för i kväll kommer Frida och kanske Theresa och Maria. Man måste ju ha nått att locka med^^ Worms  verkade inte funkar så bra. Är det bara jag som tycker att worms det är världens bästa spel? Kolla på mellodifestivalen ska vi göra i allafall. Vet inte vem vi tycker ska vinna.. Bara inte Ruggugglan Ugglas vinner är vi nöjda. Synd att det nog kommer bli så iallfall. Vem hejjar ni på? Ha en bra kväll. Tjipp.

Jag stannar i soffan.



Helt slut efter en dryg jobbvecka så i kväll orkar jag inte ta mig någonstans utan tänker bara stanna i soffan med chips & dipp. Ibland har jag nästan som abstinens efter chips.. Men i kväll äter vi det bara för att det är sjukt gott. Vi tänker vräka! Kvällens film valde jag i farten som man brukar säga innan i affären så jag han inte läsa om handlingen men jag hoppas på att den är bra. Ha en fin kväll läsare. Nawwww. Om ni sett den så lägg gärna en kommentar om vad ni tyckte om den.

Lite uppdatering därå innan jag träffar sängen. Filmen var ganska dryg och inget jag tänker tipsa folk att se på. Änga er åt något roligare istället.. Natti Natti.


en mycket bra låt helt enkelt.

Eftersom Dolly Ligger mig väldigt varmt om hjätat lägger jag upp denna som en liten hylling och sen ger jag den lite till Min nyfunna vän Heidi för att hon bara måste höra den.


HANNA DRAR ETT SKÄMT.

                     VAD ÄR TVÅ HÅL I ETT HÅL?


             DIN NÄSA I MIN RÖV! HAHAHHAHA!

Det har varit en lika dryg ekorrvecka som vanligt. Hjulet går runt runt runt runt.. Det vanliga, Jobba, träna, sova, äta och så börjar det om likadant varje dag. I morgon är det fredag iallafall och det betyder sluta tidigare och inte träna. Vad ska man hitta på då? Vad sa ni ha för er vänner? Forfarande ingen som har lust att kolla på "Mello" med mig på lördag? Ahja, Frida kanske kommer om hennes barn inte kommit ut ur magen och på söndag kanske det blir bingo med Natta:) Men då får jag snåla hela helgen. Jupps. Hör av er hörrni! Ni vet väll att jag har Worms på playstation 2 också! Världens bästa spel!


Lady Like.

Är det någon mer än jag som varit inne på Daddy-O's och bara drägglat av allt fint som finns där? Här är några av mina favoriter.  Nån som har några bra tips hur man kan trolla fram riktigt runda fina höfter föresten?

  

Det mörka

.. Jävla vädret gör mig så trött att jag inte ens orkar kolla på alla mina favorit program. Den rätte för Rosing klockan åtta orkade jag hålla mig vaken och se med tunga ögon, men sen när mina favvo fruar (Desperate housewifes) började klockan 9 var det mer eller mindre kört. Jag hinner se fram till första pausen sen SÖVER den där tråkiga jävla reklamen ner mig. Nån som har lust att berätta vad som hände sen? Det skulle föresten inte förvåna mig om vädret håller i sig fram till påsk. Snö snö snö. Uch jag är riktigt trött på det nu.

Melodifestivalen eller "Mello" som en del säger.. Någon som har lust att komma hem till mig på lördag föt att titta lite och fixa lite käk? Här ska det sparas pengar nu vettni. Gick visst lite mer är beräknat i helgen. :/ Men kul var det!

Ljuva Carolina

"Jag ville att den skulle lika min rumpa!" Eftersom carolina Gynning är en av mina favorit brudar och jag läser hennes asbra blogg fick jag se att hon ska ge ute en egen parfym i augusti! Jag är jävligt nyfiken på hur den luktar måste jag säga. Ni vet väl föresten att jag råkar fylla år i augusti va? ^^

TA VAD NI FÅR.

Hur bor du: Insattslägenhet i Gislaved.
Brukar du komma i tid?: Det beror oftast på hur mycket jag har lust till det.
Hur lång är du: 172
Kan du laga mat: Jadå. Lite granna iallfall. Hadde varit förfärligt om jag inte snappa upp något på mina tre år kök i gymnasiet.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar på lager.
Vad har du på dig just nu: De snygga arbetskläderna . Björnröv och svart t-shirt.
Har du någon fobi: bruna sjö och havsbottnar.
Hade du en bra kväll igår: Jag, Tina, Skopor och vitlöksost framför tvn. mys.
Vilket är ditt senaste inköp: humm. Det var en lång lista i affären igår.
Din favoritdryck på morgonen: Dricker ju inget förens nio vid frukost och då är det oftast fil som gäller.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Syrran. Får ju föra över till hennes konto nu när jag tappat mitt kort :/
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja eller min och Tinas med Tina såklart. Så det ska vara.
Vad hade du sönder senast: ? Mitt pass i tvättmaskinen.
Vem snackade du med senast: Mamma på vägen till jobbet.
Varm favoritdricka: varm choklad.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten med is.
Alkoholhaltig favoritdricka: Bacardi breezer vattenmelon för den smakar nästan saft  :)
När gjorde du senast något riktigt dumt: Hah. Det gör jag hela tiden.
Saknar du någon just nu: Ja klart. Jag skulle gärna vara hemma med Tina.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: På fel dag behöver man inte göra mycket alls.
Någon jag stör mig på: Idioter på jobbet.
Intressen: Vilken dryg fråga.
senaste person du kramade: Tina, Jag kan inte vara utan hennes närhet.
Senaste person du ringde: Tina igår tror jag.
Senaste person som ringde dig? : Frida tror jag. Hon är trevlig.
Vad drack du senast: kivicks pärondryck tror jag.
Vill du ha barn: Nej jag tror faktiskt inte jag vill det. Har aldrig gillat barn för jag är rädd för dom.
Längtar du till din nästa födelsedag: Ne, Det tar imot lite måste jag säga. Fast det är mest åldern. Om det är någon som vill ordna maskerad i min ära så är det fritt fram! Då står jag ut^^
Har rakat dina ben någon gång: Ibland händer det faktiskt.
Är du sugen på något nu: En fet jävla kycklingbaguette hade suttit som en smäck.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga alls. Det luktar vidrigt och smakar säkerligen likadant.
Använder du hudkräm: Så som jag klämmer och river så skulle jag se ut som ett fnöske annars. Min hud är ju sönder.
Attraheras du av män med skägg: Snyggt kan det ju vara men inte just av skägget.
Micro-pop eller poppa själv: Micro för då slipper man den tråkiga disken.
Brukar du baka: Jadå, när jag hinner. Jag är bra på det serrni ^^
Röstade du i det senaste valet: Jag vet att man borde engagera sig men jag orkar verkligen inte.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Lagom faktiskt. Jobbet kunde varit bättre och jag önskar att jag hann mer.
Vilken låt lyssnade du senast på: Jag har ipoden full med ABBA klassiker.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, hon som borde sova där varje natt.
Vad tycker du är äckligt: Småkryp med många ben, elextriskt hår, vanlijvodka .. listan tar aldrig slut..
Har du pengar på mobilen: Jag hatar när de tar slut.

Vilken svordom använder du mest? Om inte jävla räknas så använder nog fan och fitta lika mycket.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 04:40 för jävla tidigt!
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica kvantum för det är bäst!
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?  jag vill vara med!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?  En soffa och sen en resa till solen.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Säkerligen, Jag gillar att snacka skit och höra kvaller.
När var senast någon stötte på dig? nån  45+gubbe på Vaggeryds puben men inte blev jag förvånad för Millan förvarnade mig.
Vad åt du till middag senast?  Kassler från ungnen och potatismos!
Kan du vissla? Ja fast det är ju inte så jag skryter med det direkt. (sopa! )
Tittade du på tecknat när du var liten?  Ja! Vem gjorde inte det?
Äger du några popband t-shirts?  Ja! Jag har ju min The sounds tröjja till jobbet ibland.
När flög du senast? Till skottland med jobbet. Tror det var förra året.
Pratar du några andra språk? Nått fint på Engelska kan du få höra när jag är full.
Har du gråtit offentligt? Jajjemen! Jag är känslig och arg.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jag är nöjd för tillfället med de jag har.
Vad har du med dig in på bion?  Nått jag åt upp.
Vad har du för väder? Skitväder. Duggigt, snö.. skit.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Bakning! Lätt!
När sov du senast på golvet? Det minns jag inte.
Vilken är din favorit drink? Jag smaka nån gång nån strawberry ice eller va den kunnat heta. Jävligt god! Men jag kör oftast billigare alternativ.
Gillar du din boendesituation?  Ja faktiskt. Lagom stort för att orka damsuga.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?  Fungera? HAHAHA! Då får jag sova väldigt länge.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?  Gott som ja.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja, jag fick tillslut börja på en annan skola för stökiga barn.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?  23 :/
Tror du på liv på andra planeter? Nån liten stackare finns det säkert.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Inte mycket eller typ dra åt helvete till allt.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Fy fan heller.
Tycker du om att krama folk?  Förutom när jag är full så kramar jag bara Tina.
Äger du en digitalkamera?  Nope.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Jessica i Big brother var det nån som kom på.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ne, Oftast inte om det inte är något viktigt jag vill.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, men massa när jag får mina chipsvräkar ryck.
Är du mörkrädd? Ja när jag är ensam.
Tre saker du alltid har med dig?  Mobil, Röven, hummm..


öööööööh.


Det är något jag inte är iallafall och det syns! Det är ett under att jag kan klä på mig själv och få med mig det mesta av det jag behöver till jobbet. Någon gång skulle jag be Tina spela in mig på morgonen så jag kan bjuda på en riktig show. Tisdag idag, Usch. De sista jobbdagarna den här veckan känner jag kommer vara från helvetet. Jag är inte pepp alls.

i like new stuff.

När jag var i jkpg så kunde jag ju inte låta bli att gå en runda på stan samtidigt. Så lördags när vi vaknat till eller när jag och Boris vaknat till gick jag och min nya vän en runda på stan och en på A6. Jag hitta mig ett par helt perfekta "ute på krogen skor" och är riktigt nöjd. Köpte en liten kort jacka i jeans också som skymtar fram lite på korten från helgen här nere på bloggen. Den älskar jag vekligen för den är lite Dolly samtidigt som jag känner mig jäkligt tuff i den. Skriv gärna vad ni tycker om köpen! Ni vet väl att jag gillar kommentarer! (bilden på skorna gör dom inte riktigt rättvisa) Nä nu ska jag jobba. Ha det fint gamla och nya vänner så höres vi.


"Att dansa i thigts blir nästan som att dansa i neon!"


Lite av helgen

    
    
     
   
   

"huvudet i röven"



Söndag idag och då sitter jag här riktigt nöjd över att jag blev av med huvudvärken i fredags kväll och lycklig över den underbara helgen som blev då jag träffat en näve asbra folk under fyllan som jag absolut vill träffa igen. På köpet har jag lyckats tappa mitt bankomatkort och tvättat mitt pass. Hah. så jävla bra. "huvudet i röven" som Tina brukar säga att jag har. Idag borde jag egentligen skriva något bra om den internationella kvinnodagen men allvarligt så finns det ju nästan en dag för allt så jag skiter i det och har därför bara laggt upp en fin bild på mig själv.

Bitchi bitchi






Uppdrag: skaffa vänner i gislaved har misslyckats ganska stort eller jag har helt enkelt givit upp. Det verkar inte som om folk vill lära känna nytt folk här. Kanske ser jag farlig och bitchig ut? Haha. Ahja, Jag får hålla mig til mitt gamla goda gäng som iof funkar väldigt fint eller ska börja funkar fint igen för jag ska ta mig ut på ävetyr igen. I morgon blir det hem till Emmelie i jkpg på lite inflyttningsfest. Fy fan vad roligt. Hittade lite gamla pose bilder på oss.. Alla var så snygga att det vara svårt att välja, därför får ni se alla. Varsågod.

     

JA GE MIG

 Jag har upptäckt och blivit lite kär i Märket love label som de har på haléns.

Är det inte riktigt fina grejjer så säg.


könshumor.


Det skulle vara härligt med lite tordag eller ännu heldre fredag faktiskt. Men idag är det onsdag. Skit. Sista dagen för praotjejen på jobbet. Känns som om jobbtimmarna den här veckan har gått mycket snabbare när man kunnat snacka lite riktigt tjejsnack. När jag vanligtvis bara har gammelgubbarna att hänga med blir det mest kuk och fitta skämt och drygt häromkring.  Ahja. i kväll kommer det upp en bild på praktikanten, måste ju testa hur det funkar att lägga in bilder med nya mobilen. Påtal om mobilen så kan ni nu messa mig igen och ni får mess tillbaka.

Säg inte nej ..

Det är bara tisdag och jag har redan fett med beslutsångest inför helgen. Det händer för mycket samma helg. Någon som har lust att skjuta upp sin fest en vecka eller så för min skull? Hah. Jag kan ju inte vara på alla ställen samtidigt. Jag hatar besvikelse, sura miner och press. Jag säger KANSKE till alla och så får ni se om jag dyker upp. Jag vet att ni gillar mig ^^

Jobba jobba jobba.


05:45 idag var det riktigt kämpigt att lämna sängen.. Men jag är uppe och jag är på jobbet. Även om det är väldigt tungt fortfarande så finns det ju hopp. Nu väntar vi eller iallfall jag på att det ska bli ljusare på morgonen och våren ska sätt igång. Ni längtar väl också va? Ha en bra dag vänner.

RSS 2.0