cameltoe!

Hitta en bild från gisledagarna kanske 3 sommrar sen som en bekant lagt upp. Jag blev påmind och äcklad. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ser ni baksidan? eeuuh. Då kanske ni kan föreställa er hur famsidan såg ut! CAMELTOE!!

Happy Halloween!

Veckan har gått fort. Fint de. I Helgen firas det Halloween här och var men inte är jag bjuden på någon fest :/ är det ingen som tycker att det är roligt att klä ut sig nuförtiden? Ahja, Planen bli iallafall inte att ha tråkigt. Jag och Tina ska supa oss skitfulla helt själva, plocka fram singstar och sen får vi se vad som händer. Vi har ju som vana att bli lite irriterade på varndra när det är alkohol i bilden. Kanske kan vi klä ut oss till pumpor båda två .. för vem kan vara bitsk på en söt liten orange tjockis pumpa? Jag får la vara lite tidigt och skriva .. Happy Halloween på er vänner!



LEBBA.

Dagens lunch fråga på jobbet. "Har du lebbat nått på sistonde eller?" och sen en förljande fantasiberättelse om hur det gick till i gårkväll hemma hos mig. Alltså, man blir ju fan rädd när man tänker på vad vissa arbetskamrater går och funderar och fantiserar om hela dagarna. uuuh.


fan att jag aldrig kan hålla mig.

Beställde filmer till Tinas födelsedag, hennes favorit filmer Gia och Girl interupted på dvd så hon kan byta ut dom med sina vhs. Men fan att jag aldig kan hålla mig! Jag blir så spänd på hennes glad ansikte så jag kan bara inte vänta. Gav dom till henne direkt när de kommit hem i brevlådan. Så nu har jag ingen present till henne när hon fyller år den 6te. Fuck. Vad ska jag nu hitta på?


Slingor.

Japp, idag ska de läggas i.  Man står inte ut med utväxt för länge. Lite tråkigt kanske att det bara blir blont som vanligt .. men vilken annan färg skulle jag kunna lägga i för att inte se för blek ut? man ser ju alltid blekare ut på vintern och jag ser nästan död ut.

Storlek 45

Blev ingen vinterjacka eller varma byxor men det blev mycke av allt annat bra. Fast inget onödigt. Nä, jag är ganska bra på det. Nya stövlar blev det. Medans jag stod där och gnällde lite över att jag har aldeles för stora fötter och dom aldrig har skor i den storlek och färg jag vill ha, kom det in en annan tjej och gick rakt till peronalen och frågade "har ni några damskor i storlek 45?". Fan där har jag stått och klagat och lipat över mina 41:or. Fyfan för mig! tycker så jävla synd om henne att jag faktiskt har börjat "gilla läget" när det gäller mina fötter.

Annars har helgen varit ritkigt trevlig.
Fredagshäng hos frida, Tilltugg: Morötter och dipp.

Lördagsbad
i savsjö med Nordin hennes Totte och en syster.
Käk: På en pizzeria som låg brevid en frisör salong vid namn "hair é vi" . Det bästa namn jag hört på länge.


inte vilken fredag som helst.

Det är ju löning fredag! Så i morgon blir det ullared. Inhandla nån varm jacka att ha fram och tillbaka från jobbet så jag slipper frysa. Sen brukar man alltid hitta lite annat smått och gott.. Strumpor och sådär. Tror ni det blir mycket folk på Gekås I morgon? Efter jobbet idag ska jag hälsa på frida i gnosjö och se hennes nya bo. trevligt. Ta fram kakorna och saft!



Det luktar gott.

Se upp gott folk! Idag är det dax för att övningsköra. Hah, jag vet jag är en loser när det gäller körkort. Men jag har bara inte orkat och haft intresse för annat. Men det gör inget, jag har klarat mig bra ändå. Det bästa med dan bli iallafall när jag förhoppningsvis Klarat köra hela vägen hem och det väntar pannkakor på mig. Jag gillar pannkakor! Namnam


Den lilla svarta.

Ja, små svarta klänningar kan man aldrig får för många av. Eftersom jag bara äger en eller två så är min plan att inhandla kanske minst en till. Vad tycker ni om den här lilla svarta från Gina tricot? Ganska fin va? Iof är det inte riktigt min grej det där med tyll, men de ska nog inte vara så svårt att plocka bort.


Magdans


jajjamensan. Nu ska det minsan skakas lite booty.

Ginzas LIVECHATT!

Har ni hört så jävla bra?! Blev krångel med min beställning jag gjorde igår och var tvungen att kolla upp det. Upptäckte då nått nytt och skitbra som livechatt och på 1 minut var mina problem lösta. Så alla samtal "du har plats *** i kön, ditt samtal kommer snart betjänas" som man brukar få stå ut med är nu över iallafall när det gäller ginzas kunder. Jag är fan helt paff och kan inte riktig fatta det! Sååå jävla skönt!


idag blir en snål bloggdag.

Jag är helt tom idag. Fast jag mår fint! Riktigt bra faktiskt och glad! Men jag sitter med min ljudbok och orkar inte tänka mer än nödvändigt. På onsdagar är det acceptabelt att vara lite seg. Fått nått konstigt tryck lite till vänter under höger nyckelben. Trycker till när man andras ut och lyfter armarna upp och ner. Lite oro i det för det verkar inte gå över.. Vad tror ni att det kan vara?


You make me so happy.

" Om du orkar med mig tills vi blir gamla, så ska jag se till att du inte kommer ångra dig att du valde mig och så."
Idag ska jag fixa Sötens födelsedagspresent.

Kände starkt för att lägga upp dagens pepp låt. varsågod.



Godmorgon Tisdag!

Det blir en riktigt lång och dryg dag på jobbet för min ljudbok är slut och jag har inte hunnit ladda in någon ny :/ Är det föresten någon som vet hur man raderar mer än bara ett spår itaget när man ska  byta musik i itunes? Hoppas någon kan hjälpa mig. Nu jobba jobba jobba! (Fan nu låste sig ipoden 0_0  Skit! Klart, det är alltid något som ska krångla. jag kan inte änns stänga av den.)

Dagens känsla : Fett hår och stora lår.

Frugan.

kycklingen i ugnen och riset på spisen. Mina 40 minuters motion är avklarade. Det värker lite i benen när jag sitter här och känner mig väldigt duktig. Vart håller Tina hus? Jag har inte ett öre på mobilen så jag kan inte ringa och kolla. Det är nog skönt för henne iof. Man kan nog påstå att jag är en riktig fruga. Hon håller maten varm medans hon väntar på sin älskade. Ännu en gång. Jag är gammal.

Det är nice!

GINA TRICOT har öppnat webshop! Härligt. Väligt bra affär måste jag säga.. Och jag kommer nog spana en del där när det är dax för löning. HÄR har ni adressen.  Vad tycker ni om Gina?


Söndagar borde vara våran dag.

En riktigt bra vit helg. Söndagen var bäst. Jag älskar söndagar när jag och söten bara flyttar oss från sängen till soffan och myser in oss. Ibland behöver vi ta hand om varandra<3 Nu börjar en ny lång vecka med ensamma nätter :(

Skitfiske!



05:00 mot Helsingborg för att fiska. Jag hade hoppats på att jag skulle få upp en feting torsk. Men icke! Istället blev det 7 små fjuttiga sillar. Hah. Kattmat som jag kallar det. Jaja, roligt var det iallafall.. Jag gillar verkligen havslukten och att fiska. Nästa gång ska jag försöka få med mig Tina. Tacopaj och hyrfilm blir det ikväll, nu ska vi bada skumbad. Myyyysigt!

Dagens vidriga ord: Feeeeskefeeeeta! (fiskefitta).

dagens vidriga ord.

Task! Låter inte det så jävla slemigt? Typ som mask? Gubbarna spelar Eddie Medusa på jobbet och jag mår pyton varje gång jag hör ordet.

mys med mig själv.


Ja, jag ska ta riktig hand om mig själv ikväll. Jag ska lägga mig i ett bad med de nya skummet jag köpte förra veckan och jag ska ligga där riktigt länge. Målet är att se ut som ett russin innan jag stiger ur. Jag ska fixa naglarna med stärkning och sen lägga mig i soffan redan runt 6 och ta fram lite snask. Jag gillar snask! särskillt chips <3 Jag lever nästan på chips. Åh! Det kommer bli härligt!

Men bäst kommer det iallafall bli i morgon då planen är att göra om samma sak igen men mycket mycket bättre kommer det bli för då har jag söten med mig i karet. niiiice! Det är niiiiiice!

Vad ska du göra ikväll då? va va va? :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Faaaaaaaaaaaan! Det blir en lång dag idag på jobbet för jag har glömt min ipod hemma :( allt går så jävla sakta.

Tack.

Egentligen har jag bara ännu en såndär tråkig "personlig blogg" och jag vet att det kanske inte är så många andra än folk som känner mig som läser. Kurvan på besökare har iallafall ökat och det är roligt för jag gillar att skriva här när jag har lite tid över. Så jag behåller bloggen ett tag till om ni också tycker att det är roligt. Faktiskt har ni varit riktigt snälla med kommentarerna idag efter mitt ryt eller så är ni bara rädda för mig^^
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Fan fan fan jag har så jävla ont i magen nu. Nån konstig kramp. aaaaaaaaaaj! Iof det senaste halvåret har jag börjat må riktigt illa på kvällarna. Sådär spy illa. Vad kan det vara för fel?

Bästa programet  på tvn i bakgrunden nu, Hell's Kitchen! i love it eller ja i love Gordon Ramsay. Han är sådär häftig och hård. HAHA. Mycket underhållande.


vem kom på ..?

HAHA! Fick tjusiga bilder från min, Simons och Albins utekväll i stockholm för nån helg sen. Vem som kom på att vi skulle posa såhär det vet jag inte. Men jag kan nog utan att ljuga berätta att vi inte var helt nyktra någon av oss.

Jag antar att det är sånt som händer när man hänger med grabbarna ^^

Kiss på ringen.

Det händer ibland. Att jag som alla andra men som är ensam tjej här ute i fabriken tar en sväng till damtoaletten som ligger i damernas omklädningsrum och möter en man påväg ut från toaletten och blir rasande.. Då kan ni kanske förstå hur mycket jag bara vill skrika "jag ska skära pitten av dig din jävel!" när jag upptäcker att mannen lämnat piss på ringen också. Fy fan vad jag hatar män ibland. Och det är faktiskt inte den minsta lilla gnutta av humor i det här inlägget. Jag är arg.


sopa?

Ja, funderar på att kanske sluta skriva här eller i allafall låsa den och bara ha den som en sida som jag kan ha och vräka strunt i när jag är upprörd. Tycker som vanligt att ni är lite dåliga på att lägga kommentarer eller så är jag väl inte tillräckligt intressant eller helt enkelt en jävla sopa på att skriva intressanta saker.. Ahja. Vi får se.


världens roligaste bonde.



Även om det är ny säsong nu av bonde söker fru så kan jag inte låta bli sakna Fredrik i runtan. Han är helt klart den roligaste bonden i världen. Jag tror faktiskt inte att nån har en chans att slå honom. inte då inte nu. tror ni?

Sjukt sugen

På kyckling och potatismos. Det är även Tinas önskan och klart att det ska bli det till middag då. Men.. jag behöver lite tips på god marinad? Hur brukar du laga din kyckling. vad kan man ha för sås till? grönpepparsås?

Jag har hittat ett otrevligt hål.

usch ja, Trodde först att det bara var en såndär vanlig förkylningsblåsa i munnen som jag brukar få och det var därför kändes det lite svullet. Men nä! Kände med tungan och det är fan ett hål! Längst bak i munnen och  fram ur hålet sticker det ut en liten tand spets. Helena sa: "ibland växer de inte ut mer än så och då kan det fastna mat under hud fliken/hålet och bli inflamera" Helvete. jag är fan livrädd

Veckans händelse: Hanna har nu raderat sitt lunarstorm konto och istället loggat in på facebook.


Fett Fett Fett!

I morgon är det nytt program på 3an. Generation fett! Min största skräck. Jag förstår det inte alls faktiskt. Att någon vill ha som mål att väga minst 400 kg. Men jag kommer sitta framför tvn med stora ögon och öron för visst är det sjukt intressant?


Sjöjungfrun.

Ljudbok i öronen. Tiden går så mycket snabbare då. Boken börjar ta slut och jag är på ett avsnitt där de stax ska ske en våldtäkt. Jag får ont i magen och mår riktigt illa. Jag tror jag måste spy.


?

Är det jag som har skapat montret?
Varför jag fortfarande är här? Jag vet inte men jag älskar dig.


dagens svåra val.

Sitta hemma helt själv och knapra langos eller supa skallen i bitar med folk jag inte känner? Humm.. det får bli val nummer två!

Dagens disco.

09:30 en lördag!



Höststädning såklart i området där vi bor. 09:30 en lördag! Som Tina sa "Det är inte mäskligt". Hon har helt rätt. Upp och ut! Och så dra trissor! Klart att det ska regna också! Underbart! Nästa år kommer vi nog överväga att betala de där 500kr det kostar att slippa räfsa.

När man ändå varit uppe så tidigt.. passar på att måla klart i hallen. Mycket skönt att kunna pricka av det på "att göra listan". Nu ducsha och sen åka och mata katten hemma hos mamma. Det blir Parken för Tina ikväll och jag är alldeles ensam hemma. Någon som vill komma och hålla mig sällskap? Kanske ta fram fritösen och fixa lite smarriga Langos? ååh.

SNABB LUNCH.

Sitter och småäter på en fruksallad från Ica. Gott! Annanasen är bäst!  Föresten, har ni kanske märkt att det byts bakgrund här på bloggen till och från? Jag har lite svårt för att bestämma mig vet ni. Tycker ni att bakgrunden jag har nu duger? back to work!
      
  

Viken är din favorit?


ÖGONFRANSFÄRGNING

Förlåt vänner. Jag lovade att jag skulle bjuda på före och efter bilder på min ögonfransfärgning men kameran är helt kass och allt blev suddigt. Resultatet var iallafall inte så spännande. Vet faktiskt inte om de har blivit något mörkare alls. Testet får 1+ av 5 och det enbart för spänningen. Annars var det mest kladdigt och svidande. Nästa gång får det bli svart istället för brunt så kanske det händer något. Nu måste måste måste jag sova. Föresten! Är bakgrunden bättre eller sämre? GODNATT *











kom med förslag!

Jag funderar på att byta färg på bakgrunden eller ja kanske byta den helt. Känns lite tråkigt när den är så mörk. Ni kan väl hjälpa mig? vilken färg skulle passa in här?

Du är mig närmast hjärtat.



Om jag fortfarande saknar dig när du är nära, förstår då hur mycket jag saknar dig när du inte är det? Jag får aldrig nog av dig. Du är det bästa i hela världen! =*


Alltid mycket att göra.

Mitt tredje poäng har markerats på motionslistan. Jag är duktig! Lite extra hjälp på traven fick jag av grannen som följde med på motionsrundan. Bråkat med ipoden halva kvällen och försökt förstå mig på itunes. Tror jag lyckats.. fått in lite musik och nån bok och så, bara att hoppas att det funkar nu. Riktigt trött på datorn och mycket pepp på Desperate housewives som börjar snart.  Det där med bilderna av resultatet på min ögonfransfärgning som jag sa att jag skulle ladda upp får bli i morgon i stället. Yes. Bye bye.


Kanske lite att ta i..

Men det känns som att jag hellre vill dö än att ge mig av till jobbet just nu.


Det är inte vädrets fel.

Det kommer i perioder och jag vet att jag måste rycka upp mig. Jag måste ta mig till jobbet imorgon fast att jag mår sjukt  dåligt av att bara tänka på det. Helst av allt skulle jag bara vilja duscha nu och lägga mig under täcket med Tina och aldrig mer behöva gå upp. Kanske är det vädret? Ne,det kan jag faktsikt inte klaga på för idag har det varit sol. fan med!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagens trix. Testat att färga ögonfransarna men med utan nått större resultat. Ska testa att göra om det i morgon och då ska jag försöka bjuda på före och efterbild. Spännande va?


Tack tack tack Albin för Ipoden jag fick innan jag åkte hem i helgen. Nått jag verkligen behöver. Ska bara försöka förstå hur det funkar me.


Det luktar varma mackor.

God frukost brevid en god sambo. Nu ska träningskläderna för jag ska ut och motionera 40 minuter. Stockholm var bra. Kunde ju inte låta bli att göra av med kanske lite medän planerat på nya saker till gaderoben. Det gör inget för det händer inte så ofta. Nu ut och gå.

Dax att packa då.

Yes. Men jag orkar inte riktigt. Dushat har jag gjort iallafall så en bit på vägen har jag kommit. Tycker att det är svårt att packa när man ska ut på krogen och sådär och måste bestämma sig för bara ett plagg eller två att packa ner. Jag som brukar byta minst 3 gånger innan en utekväll och sen blir jag oftast inte nöjd ändå. Då kör jag trixet och intalar mig själv att jag inte kommer bry mig när jag får i mig lite att dricka Och oftast gör jag inte det heller. Tänk positivt. Hahaha

helt klart.

18100 : "Hanna Lundgren är supersnygg, rolig och härlig tjej med den där lilla glimten i ögat. Hon har många vänner och hon älskar sommaren med sol, bad och roliga äventyr." 

Det är en bra start på dagen. Ny ljudbok och i morgon ska jag ju inte jobba. Skönt att sova lite extra. Jag blir så hängig när det börjar bli mörkt. *Gäsp* Känner ni av det? 
 

Lite av varje.

Nu är jag sådär alldeles för trött igen. Jag har egentligen mycket att göra innan jag kan hoppa i säng men jag får stressa med det i morgon.
Jag laddar ner nya ljudböker för Gynnings bok (Ego girl) tog slut för snabbt. Mycket bra bok föresten och jag funderar på att skriva en liten kommentar i Carolinas blogg. Tror hon skulle gilla det. Nån om vill tipsa om nån såndär man bara måsteha läst eller ja lyssnat på. Komigen nu! Tipsa mig!
Första poängen i motionsjakten är avklarad. På Måndag ska det börjas på riktigt. 40 minuter motion för både mig och Tina. Ingen ska banga! Chips magarna ska bort! Jag stöttar dig och du mig <3
Det är roligt. Känns riktigt skoj faktiskt att fler och fler börjat läsa min blogg, men inte kul att ni fortfarande är lite dåliga på att kommentera.

reflexvästar, stegräknare och pannlampor.

uppdrag. Motionsjakt. Det var vad som togs upp på möte idag. Alla ska börja motionera. Va fan! Nääää! Var min första tanke. Min andra var att det kan ju inte skada iof. Så nu är alla på jobbet utrustade med reflexvästar, stegräknare och pannlampor. Haha snygg syn. 40 minuter varje dag 1 poäng per dag. Tur att jag ska på dans idag då. 1Poäng till mig! Yeaj! Alla vägde in sig och mitt personliga mål blir att gå ner 3 kilo till jul och kanske få lite fastare stjärt på köpet. Så svårt ska det la inte vara? Jag klarar det här! Pusha pusha!


Smsbiljetter

oh shit asså. Iof har jag inte åkt swebusexpress på jävligt länge men igår när jag beställde biljetter till stockholm så fick jag jag dom i sms form. förvånande smidigt. Kankse är jag lite sent ute med skitsamma. bara en jobbdag kvar denna veckan. skönt. Ledig på fredag och kommer sitta på bussen mot äventyr väligt tidigt. Visst är det härligt att ha något att se fram imot?

RSS 2.0