Det senaste



Slutade tidigt idag för det är ju nästan fredag ^^ Ska strax hem till Frida & Dick för att spela tecken och käka tacos. Helt lagom och fint om man inte vill supa till det. Jag har klurat hela dan på bra tecken och jag tror jag har det ultimata att spöa de andra laget med i kväll. Jag är bäst! Moahhaha! Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera så ligger jag lite efter med allt men här är iallafall en bild som jag klippt ihop från förra helgens shopping. Nya kuddar till vår ballkong och nya örhängen till mig! :) Riktigt nöjd är jag med örhängena.

Yes!



Bara för att peppa lite såghär klockan 06:28 på morgenen lägger jag upp min favorit av alla låtar jag blir riktigt glad av. Såklart är den med Dolly! Min älskade Dolly!

Vad händer?

Har inte haft ett dugg lust att skriva här på länge men nu är det dax. I helgen köpte jag och min söt oss en ny soffa som antagligen kommer komma hem och stå fint i vårt vardagsrum redan i slutet på nästa vecka! Härligt! Det är bra det för på måndag ska jag få reda på om de ska varsla här på jobbet och om det blir så så är det riktigt bra att ha en soffa att ligga i. Jag har också känt att det var riktigt bra att jag köpte det där årskortet på gymmet för vad i helvete ska jag annars hitta på om jag blir arbetslös? Några dagar nu har den stora frågan varit om det ska bli Peace and love i sommar eller Hultsfred? Bandet jag har tänkt att jag bara måste se igen är såklart The Sounds och de kommer till båda! Någon som har lust att ändra sig om P&L och hänga med till Hultan i stället eller? blir lite närmare och lite billigare så. Komigen!


Fem snabba..

Utmanad av Amanda.

Tre jobb jag har haft:
pulverlakering, lager, jultidningar ^^
Tre platser jag har bott på: Törestorp, Hillerstorp, Gislaved.
Tre saker jag gillar att se på TV: Desperate Housewives, Spårlöst, Alla dejting progam.
Tre favoriträtter: kyckling, langos, kalopps.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: hemma i sängen, på en solig stand, i skåne hos mormor och morfar.
Tre personer som jag hoppas kommer att anta denna utmaning: Tina, Emelie, Marika

Är det bara jag?


så jävla härliga! Men hörrni! Är det bara jag som får bilder och Idéer med tjejer som dansar med plattfiskar? Jag kanske är knäpp?

Topp tokig.



När man jobbar som jag gör 7 till 4 hela veckorna hela året om tappar man ofta stil. Jag har iallfall gjort det. Jag har tappat bort mig helt. De gånger man är ute och shoppar blir det att man handlar nått festligt att ha på sig när man går ut på helgerna. Det jag vill säga är att jag äger inga sköna "vanliga" kläder att ha på mig på vardagarna. Tänk så skönt det kan vara med en helt enkel T-shirt. På fredag ska vi ut och leta i jönköping jag och bruden. Jag har förspanat lite och ska kolla närmare på dehär. Vad tycker ni?


Blindness

Eftersom min tå är stor och blå efter helgens bravader så var ett pass med aerobicdance bara att glömma igår. Jag och söten tog oss i stället bort till macken och hyrde en film och vi prickade rätt! Den bästa film jag sett på länge faktiskt. Kolla den!

Sommarkänsla.



Japp, igår tog jag och grannen oss en cykeltur bort till blomteraffärn för att piffa balkongen, Vitt och rosa är väl fint tänkte jag :)  och äntligen fick jag användning för min rosa flamingo som legat bortglömd. Flamingon va lite som pricken över i:et för mig. Vad tycker ni?

          
Vi kollade in sesongens glass på vår cykletur också och sa hejdå till gislaveds glada påskpynt som snart plockas ner.. synd! Visst känns den nya magnum riktigt lyxig föresten?

Starkt jobbat!



No no! Det är inte så här två ändar på en förlängningsladd ska se ut. Det gick lite vilt till när jag skulle trimma buskarna utanför jobbet ^^. Ni kanske tycker att jag varit lite snål här på bloggen på sistonde men även om jag inte är en sån som lockar med bilder på mina bröst eller annat smarigt så bjuder jag iallafall på en bild. Tyck nu till och svara på om ni tycker att jag borde sola till mig lite?



Det gör inget

Det känns riktigt bra när veckorna går snabbt. Idag är det redan onsdag! Underbart! Var på ett pass stepup igår och det känns att man legat på latsidan ett tag för efter bara 15 minuters uppvärmning chippade jag efter luft och insåg att det kommer bli riktigt tufft de sista 45 minuterna. Det var det också!  Så idag är jag trött. Men det är ju sol ute så det är lugnt. Tror ni att solen håller sig kvar i helgen? Vi borde planera och göra något ritkigt bra i helgen! Vad har ni för planer?


Tjock och fattig

Ja! Det är verkligen det ända man blir av att spela bingo! Jag bordeha slutat för längesedan för icke vann jag något idag heller! Skit! I morgon blir det tillbaka till jobbet igen då :/ Bli av med de naglar man lyckats spara ut och kännt sig lite fin i nu under påskledigheten. Skit åt det med! Nu när jag ändå är så positiv så måste jag säga att det är riktigt dåligt att det inte är nått bra på tv ikväll förens 21:55 (Ballar av stål) och då borde jag ju sova. Kanske händer det något riktigt roligt i jobbarveckan som kommer som jag kan blogga om ^^ hah! Fy fan! Hejdå.

En bild från bingon på en glad Rebecca innan det började gå åt helvete och en på kakorna som alltid är med.

Glad Påsk!

Eftersom Pets på Facebook inte funkar för tillfället sitter man och kryssar i olika meingslösa Quiz. Här är resultatet av  "Vem är du när du festar" Festarn! : Visst det har hänt att du spytt, och du har haft dina minnesluckor. Men livet är långt och du letar efter den perfekta fyllan. Men kan ädå ha vett nog att ta ett glas vatten, ibland iaf. Ni som känner mig! Stämmer det? Ahja,Kanske skulle man ge sig ut i natten även idag och söka efter en perfekt fylla. Bjuden in till grannen på födelsedagsfest men hela dan har varit en såndär typisk "Jag vill ut och göra så mycket men jag orkar ingenting så jag stannar i soffan framför datorn dag". Lite beslutsångest har jag minnsan. Äsch jag har egentigen ingen lust att skriva här heller idag så nu slutar jag. Ha en trevlig påsk alla!


Yeay!

Månadens längtan : Att Emelie, Hanna och Heidi kanske kommer och röjjer till den den 25te. Det sprätter i hela kroppen redan! :) Och melody Club får vi se med! Fina Minnen!

Ni gillar det.

Sista dan på jobbet i morgon innan lång påsk ledigheten. Härligt! Det härliga är såklart inte att  jobba i morgon utan ledigheten som kommer^^   Frågan är ju bara sen vad man ska hitta på i påsk för att få så skoj som möjligt innan den tråkiga vardagen traskar på igen. Ledig tid går ju så jävla fort!

Jaha, Mina mobilproblem kunde inte lämna mig ifred denna månaden heller. Iof kom jag lindrit undan denna gången om man ska jämnföra med de andra. Tappade mobilen på bussen i morse! Men den snälle busschauffören hitta den och svarade :) Det gillas.

Bara för att detta annars blir ett sjukt tråkigt inlägg ska jag lägga upp en skitrolig video! Allt för att alla ska trivas ^^


Välkommen hem och ut i världen!

Var hemma hos Frida i lördags och hälsade på en liten söt en. Även om jag är jävligt hård så måste jag säga att jag smält en anning. Och idag får jag träffa den igen för den kommer hem till mig för mamma ska färga håret. Hah, för mjuk är jag inte iallfall för jag kallar fortfarande den för "den".  naww.

Då var vi där igen

Jaha, då var vi här igen. Veckan har gått förvånandsvärt fort fast inte mycket mer spännande. Ikväll kommer bästis Albin hem så det blir nog ett parti i inte världens bästa spel för det är ju Worms men nästan lika bra Risk! :) Hyra film är inte så bra en fredagkväll för mig för jag somnar alltid! Fredagsbagge (baguette) på jobbet. Nu längtar jag till frukost klockan 9. Trevlig fredag på er! tjipp.


The sounds släpper ny platta!


Så jävla härligt! Jag är överlycklig nu! Väntan har varir riktigt lång! Hörde nyss den nya singeln Beatbox och den är riktigt bra! Riktigt bra är det också att de kommer till både Arvikafestivalen och Peace and Love!

Utseendefixerad

Magdans var det egentligen ja, men jag känner mig riktigt ful nu. jag tänker ta en dusch och gömma mig inne hela dan. Visst är solen ute rikitgt härlig men idag känns det bara som om allt fult syns mer när det är ljust. Kanske är det så att sanningen är att jag är uteendefixerad som Gabrielle Solis. Nä usch, jag mår skit. Jag är rikitigt bölig, finnig, ful ful ful och äcklig. Ni behöver inte kommentera detta inlägg.


Gina Tricot! I love it!


Japp, Jag har som sagt sommarlängtan ihela kroppen och vill helst fylla upp hela gaderoben med massa nya ljusa fina plagg!  Helst idag nu nu nu om det går. Helt såld är jag på ljusa korta jeans jackor och färgen jag kallar "mormors rosa" vill jag ha i massor! Gillar ni det?

2 timmar magdans i kväll. Bara några gånger kvar nu denna teminen. Funderar på att sluta dansa sen och testa nått nytt men visst kommer man sakna det. SALSA skulle vara skoj. Beslutsångest som faen! Och sen när man får höra "du har mjukast och bäst rörelser av alla i gruppen" Då glänser man ju till lite och det blir ännu svårare att bestämma sig.


RSS 2.0