Värt.

Varit och badat! Så skönt, Hoppas nu vädret är så snällt och håller i sig så man kan ligga där och guppa de sista dagarna på semestern då blir jag nöjd.. det är fan livet! Idag har jag fått mig lite bränna efter mina badskor och bikinin, det hör sommarn till och det är snyggt! hah. Nu blir det att fixa till sig lite och åka bort till tinas föräldrar och lite av släken och bli serverad grillat käk. Sen får vi se vad planen är. ååh, allt är så härligt.


Vår Debbie är så söt.


Bubbel.

Idag är det en såndär trixa och fixa dag som jag är väldigt bra på.
Känns så gött att få saker gjort, Kalopsen bubblar lagom på spisen, lägenheten är städad, och det som behövdes strykas är strykt och det som behöver tvättas blir tvättat.  Nu är det bara att vänta på att tinas förälldrar kommer och att dom gillar maten.


Bildbevis från finland.

Jag och min bebbih är väldigt skillade på korthus.


 

          


Ett snabbt inlägg.

Ja, jag vet att jag har blivit dålig eller ja jättedålig på att skriva här men jag har så mycket annat för mig så nu de två sista veckorna på smestern kommer det vara tunt med nya inlägg. I morgon blir det skåne, lite riktig sommar känsla. För inget är så mycket sommar för mig som att lukta på morfars trädgård och sova i gäststugan, äta hemodlade potatis och lösa korsord i solen. Solen ska väl komma nu va? Nu ska jag och min söt färga håret. Det bli slingor för oss båda, blonda och röda. niiiice.

Ibland behövs det slappas.


Igår kväll var en bra kväll med lagom mycket akohol och trevligt folk här. Blev några nya som hälsade på på festen, det gillar jag! Så idag hittills har det bara slappats i soffan framför tvn och det är det vi ska fortsätta med att göra idag. Skönt. Massor med bra program idag med, Nya avsnitt av Top chef, fortsättning på Crowned, Pussycat Dolls, Extreme homemakeover och Project runway sen blir det en film med snygg johnny som jag missat.
Åååh, snart kommer söten hem med något jag verkligen gillar, Jordnötsringar! Smaskigt! Hon är för söt och snäll <3

Det bästa med att åka bort.

Så skönt att vara hemma igen. Det bästa med att åka bort är nästan alltid att komma hem. Sova i sin egen säng, våran dubbelsäng där båda får plats. Planera bara du och jag är frihet för mig. Nu ska vi bara slappa runt hemma här några dagar.. i början på nästa vecka blir det att hälsa på mormor och morfar i skåne och sen till nästa helg blir det helsingborgsdagarna med sten och hennes pöjk. Det kommer bli toppen. Bara en sista grej som fattas då, vart fan är solen?


Yes.

Lite dyrare med mycket roligare,. Blir att vi åker hem redan i morgon. skönt.
Ikväll  blir det mer chips och maraton i saw filmerna.
Hoppas inte det är allt för dåligt väder i sverige. Fan jag behöver sola.

Hemlängtan

Ganska mycket för lite sol och Mycket sitta och vila omkring.. lite för mycket att man mer än ofta känner myror i benen.
Allt på tv är finsktextat och jag fattar inte ett skit. Hemlängtan är nu ett faktum, Ska bli så skönt att slippa fråga sig fram om allt och kunna vara lite självständig igen.Jag och tina har byggt ett skitstort korthus. jupps, det är sant! Det kommer komma upp bildbevis sen om ni inte tror mig. Måndag - tisdag blir det båten iallafall hemmåt. Sitta vid spelmaskin hela natten är min plan. hah vi får la se hur det blir med det, Brukar inte ha nån vidare tur med det och pengarna tar oftast slut fortare än man tror. Nu ska vi snart in till stora staden Helsinki och försöka fynda nått vettigt.

60 år kalas.

Strax ska vi iväg och jag skriver ett inlägg för att fördriva tiden lite. Hela veckan fram tills igår har jag suttit och rimmat på båt och det var inte lätt.. så hoppas att han blir glad iallafall. Annars lägger jag nog ner det där med rimmadet. Senare ska det packas för i morgon bär vår resa av till finlad på ca 16 timmar enkelresa och sen lika lånt tillbaka. lååång tid det. Tur att  man inte hela resan ska spenderas i baksätet på en bil utan lite båt med och övernattning i mellan. På båten har de spelmaskiner:)

Ojoj. mamma hälsade på idag med första gången sen jag flytta hit för fyra månader sen ungefär. På tiden tycker jag men det sa jag inte. Antar att jag samlar på mig det som allt annat och sen när tiden är mogen så exploderar ja ut allt. Kanske inte så bra taktik men sån är jag.
Skepp och hoj nu ska vi ha skoj ^^ fan vad mesig jag är.


Fuck.

Jag ska alltid pilla. fan nu har jag sabbat allt på bloggen och jag får det inte alls som jag vill.Ahja, det får va som det är tills jag orkar. Nu ska det sovas.

Utan internet.

Sista dan imorgon med slit innan semestern och vad vi planerat för de fyra kommande sköna veckorna är bara att slappa. Slappa i Finland, slappa i skåne, festa till det lite, låta bli att stressa och må bra!
Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva här och det är Pussycat dolls 2 på tv.
Allt jag egentligen vill berätta är att jag från och med lördag och tio dagra framåt inte kommer skriva så mycket här eller kanske inte alls. Hah, som om ni skulle bry er.

Jag gillar prickigt.

klart att jag vill vinna en tjusig klänning som denna.
 Vilken tur att jag kan göra det hos natalies.se.













RSS 2.0