Det var så längesedan vi grillade korv..

 
Men i morgon ska det ske igen. Allvarligt talat så är jag så jävla lycklig även om det kommer bli kallt. Jag har saknat Alex.


lördagmorgon.

Jag sitter här med ett glas mjölk och en kycklingbaguette som jag fick av söten.
Dagens undran: Varför i helvete får man för sig att det är en bra idé att blanda i champingoner med kyckling och curry?
Dagens önskan:
fest med gamla polarna i värnamo.
Dagens delta i: Finsk familje födelsedag med middag.

Jaha ja. nu mår jag illa av baguetten, fryser för att jag inte har klätt på mig och ser ut som fan i håret för att jag inte orkar fixa. Hah. Det är nog lite synd om mig idag också. Kommentera nu pysslet igår och alla andra inlägg! Ni har börjat bli lite dåliga på det och ni vill väl inte att jag ska bli sur?

snälla

åh snälla skicka mina gamla inloggningsuppgifter nu nu nu så jag kan logga in och köpa denhär! Ser den inte sådär jätte sommrig oh härlig ut? Jag tycker att den är jättefin iallafall.


Påskförberedelser hos Emmelie..






telefonkö.

Usch vad jag hatar det. Vem har egentligen tid och tålamod till det? 
Ibland är man så illa tvungen. Skit med! Skitbankkö!

rusa

Ja mår lite illa och är trött trött trött. Men jag ska iväg på 1 och en halv timmes träning för än tänker jag faktiskt inte ge upp. I morgon ska jag iväg till värnamo till mina vänner Emmelie och Totte och måla nån höna och pyssla lite. Har ju inte nått fint att ställa upp till påsk annars. Blablabla. När fan är påsk egentligen? Ahja vi  gillar att pyssla iallafall. Nä. hej på er.

Det är inte sant.


                                                                                                                      (Bilen är från nyår)

Hur många gånger har man inte hört att "Man kan inte sakna något man har"'?  Skitsnack säger jag! För jag saknar Tina absolut hela tiden. Jag saknar till och med henne när hon är så nära hon kan. Iof tror jag att det är bra.


Så jävla töntigt.


Hah, kollade på Linda Rosing i hennes program Den rätte för Rosing, och visst tycker jag att det är riktigt töntigt och desperat egentligen men jag älskar det! Jag kan inte låta bli att följa alla dejtingprogram som kommer min väg. Åååågh, jag kommer längta ihjäl mig efter att få se nästa avsnitt. haha. Jag är fast. Nä nu tillbaka till min älskling Tina i soffan och kvällens fross med mjölkchoklad. Såg ni programmet?

Inget spännande alls.



Ni får ursäkta men jag har inte haft för mycket i tankarna på sistonde att jag helt enkelt inte orkat med att skriva. Därför blir detta inte heller nått särskilt spännande inlägg utan bara en tråkig uppdatering. Söndags : Bingo med syrran med uppdrag att vinna. Vann inte ett skit. Måndag: Jobba och träna. Done. Tisdag: Jobba och träna. Det ska göras. Jag är inte alls på humör och min energi är i botten så jag tänker inte ens låtsas att jag är spännande och rolig person eller har ett spännande och roligt liv. Inte idag.


Mobil uppdatering.

Det är helt otroligt att den fortfarande fungerar. Ni kan ringa mig men jag kommer inte höra någon signal och förmodligen inte känna vibrationen men jag brukar faktiskt vara så hygglig att jag ringer upp så fort jag ser att jag missat ett samtal. Skickar ni sms kommer jag också svara genom att ringa för knappsatsen är helt åt skogen. Där har ni det. Jag uppskattar mest om ni försöker ringa tills jag svarar för annars kommer jag fort bli riktigt pank och aldrig ha råd till någon ny telefon.


försök inte.

Nä de är ingen idé att ringa mig för min mobil har åkt  tvättmaskinen. Men hey vi ser det positiv. Tina: "på nått sätt passar vi ihop fan! Du och jag har lika stor otur med mobiler" :) yes we do dalring. Have a nice kväll folk.

Sweet.



Som vanligt har jag svårt för att bestämma mig och det brukar alltid sluta med att jag inte köper några alls. men nu vill vill vill vill jag verkligen för de här är riktigt snygga. Hjälp mig nu snälla. Vilka är snyggast?


Nä nu är jag så trött att det börjat svida i ögonen. Jag ska byta min mjuka sköna lila morgonrock mot ett täcke och försöka sova en några timmar. Hörs i morgon folk. Fredah frredag fredag! woohoooouuuu.

Tack tack för torsdag.

Mensvärk för att man är kvinna, jobba för att få pengar, äta för att leva, träna för att inte bli tjock, sova för att orka. Ibland känns veckorna längre och mer meningslösa än andra. Jag tackar iallafall för att det är torsdag idag och inte måndag.

Jag hatar egentligen alla de där wahlgrens men det är så jävla mycket sommar, lycka och nostalgi i den här låten att jag inte kan låta bli att iallafall lägga upp den en gång ^^ Den får bli dagens pepp låt. Hejhå!


Väntan har varit lång..

Ikväll är det ny sesong för greys anatomy. Allt jag har att säga är att det är sjukt härligt och att det är på tiden. har inte varit mycket bra alls på tv sen bonde söker fru och topmodell 11 tog slut. Vad tycker ni?

Förändring.

Jaha då sitter man här själv och försöker hålla imot sömnen till ingen nytta. Sängen kommer vara kall och väldigt tom idag för Tina som borde ligga där nu och vänta på mig är inte hemma ;/ det suger som vanligt. Ikväll har jag pysslat lite med bloggen föresten så nu får ni säga vad ni tycker om den. Bättre? Känns inte riktigt som om jag lyckas. Nä nu ska jag dra mig. Natti natti.


Det är på riktigt.



Visst är hons sjukt bra den där Lady GaGa men inte trodde vi väl att det var såhär bra?

Grattis herr jävla viktigpetter.

Jag hatar orättvisor. Ja där har vi ännu en sak på min det värsta jag vet lista. Folk som tror att de är så jäva duktiga och bättre än alla andra. På mitt jobb eller säkerligen på nästan alla jobb finns det någon som man bara vill spy på. Vad hjälper din erfarenhet och dina skills dig egentligen? Hey! Du är bara en simpel lagerarbetare som mig även om du har mer erfarenhet och ålder. Grattis herr Jävla viktigpetter.Jag har en såndär dag då jag bara exploderar ur mig allt och tänker säga vad jag verkligen tycker. Det borde fler göra tycker jag. Fega, lama svenskar.

Pasta med ost och skinksås.

För slöa dagar eller alla dagar. Här kommer ett perfekt recept.

    
Du behöver:
1 förpackning påläggskinka.
1 förpakning av keldas simply cheese pastasås.
Pastaskruvar eller annan pasta för två personer.

1,Sätt pastan på kokning. 2,Hacka skinkan i mindre bitar och fräs till dem en liten stund i stekpanna. 3,Häll i ostsåsen i pannan där skinkan redan ligger och rör tills den är varm nog. 4, servera med den kokta pastan.


Jag har fått napp.

Japp ^^ i kväll kommer jag lägga upp ett nytt recept i min samling med snabbt, gott och enkelt. Men nu ska jag fortsätta jobba och sen blir det 1,5 timme på gymet. ha en bra dag och håll sen utsikt vänner för kanske bjuder jag på en bild på det goda.


håll tummarna hårdare.



Ja, jag tror inte ni höll tillräckligt hårt helt enkelt förra veckan för jag fick inte med mig ett öre hem. Nu tycker jag att vi gör ett nytt försök. Lite pepp har jag med mig i form av kolakakor och Natta min gamle vän.


Du & jag <3


Vi har gjort röda pärlarmband till varandra med ett litet hjärta i silver som hänger ner. Tina är en riktigt sötnos för hon bjöd på skorpor i morse och inte var det vilka skorpor som helst utan skorpor i hjärtform <3 Jag älskar skorpor och jag älskar Tina. Tina älskar jag mest av allt. Bion är bokat till i kväll så vid nio blir det Benjamin buttons otroliga liv. Innan det ska vi ta en sväng i Maxdriven och sen sitta och mysa lite i bilen. En av våra favorit saker att göra. En underbar dag idag. Yes.

Varje år ..


Varje år är det likadant. Det ska vara sådär rosa, rött, gulligull med rosor och choklad. Allt romatiskt på samma gång som inte riktigt alltid lyckas. Är det bara jag som känner av det? Jag lyckas aldrig helt iallafall. Där snackar vi ångest. Men fina gulliga grejjer finns det överallt till alla hjärtans dag som man skulle vilja skämma bort sig själv med. Här hitta jag något drömlikt från topshop. Ska vi försöka iår igen? När jag ändå är igång så tänkte jag tipsa om syrrans blogg. Bebson.blogg.se Ibland får hon riktigt till det och då är hon ganska rolig.

Modell för en dag.



Jah, Då har de ringt mig också de där som jobbar på The studio i göteborg. Att komma och vara modell för en dag och bli fluffad med proffsigt smink och hår. Jo men visst är man lite sugen på att ta lite bilder. Kanske är det större chans att de till och med blir snygga bilder när det är sådär på studio. Hah, En gång i livet. Men lite pinsamt är det ändå med sådär seriöst seriösa bilder. Ahja vi får se om jag vågar.

jag gillar det.

Jag gillar alla hjärtans dag eller som jag kallar ser det "en du och jag dag <3" Jag och Min Tina ska iväg och kolla på bio och äta på nått mysigt ställe i jkpg. Eller så blir det kanske bara vårt favorit ställe Max ^^.  Idag uppdaterades Sfs biosida iallafall så nu ska vi bara bestämma oss. Vilken tror/tycker du är mest värd att se?


Min favorit på Gott, snabbt och enkelt listan.

Bara för att det inte hör till vanligheterna så kör vi ett recept tips idag. Det gillar ni va? Ett riktigt gott receptips för den som inte riktigt orkar men inte kan med att äta bara makaroner och ketchup. Här har ni en Hanna speciale för två.

  3 stycken kycklingfiler. 
  1 burk Arla kökets lätt cremefraiche med paprika/chili smak. (funkar även med tomat/basilika)
  1½ dl matlagninggrädde.

  Spagetti.



Skär kycklingen i små kuber eller liknande bitar. Stek kycklingen och häll sedan på Cremefraichen. Eftersom det är chili i så kan det bli ganska starkt det är därför vi har matlagningsgrädde. Häll på grädden och du får det såsigare och inte så starkt. Servera med kokt spagetti och kanske lite färsk hakad paprika överst. riktigt gott! njut!


Då var det måndag igen

Jag tog inte hem potten igår och allt är åt helvete.

Det är riktigt fint de.



Veckans favorit. Man blir helt jävla lycklig. Nått om är riktigt bra också är att jag ikväll har planerat att ta hem bingopotten på 17000. De kommer ligga fint i plånboken det. Jag har fått med mig lite bingo brudar också. Tro det eller ej men bingo är det nya tuffa.

Rugguggla.






Jag hatar Caroline af Ugglas och det är för mig helt obegripligt att det gick så bra för henne i melodifestivalen i kväll. Jag vill kräkas. Vad tycker ni om ruggugglan?

Melodifestivalen i kväll.



Igår var det riktigt riktigt roligt och jag lovar mig själv att jag tänker visa mig ute mycket oftare med mina gamla vänner för det är fan bäst! Alldeles strax börjar melodifetivalen och här sitter  jag och undrar var mitt sälskap har tagit vägen? Frida, syrran och Karro. Ahja de rusar nog snart in. Tacosen är klar så det är lungt. Idag blir också en bra dag.

skönt.


Nu är det toppat, tonat och blekt mot silvervitt. Testade på att styla upp det med lite lockar bara för att kolla hur det blev och kanske ta steget och permanenta det nästa gång jag ska till frisören. Självklart kan jag aldrig låta bli att köpa med mig lite styling produkter hem men idag var det bra för jag fick lite extra gratis presenter.
                                                                                




 


Imorgon fest.

Japp i morgon ska vi röjja stan och döda alla som är kaxiga som karro säger. Om några timmar sitter jag i heta stolen hos frisören. Slingor och klippnig är verkligen ett måste nu. Utväxten har nog inte varit så stor sen jag hade svart hår i tvåan på gymnasiet och fick för mig att få tillbaka min egen hårfärg. Hela sommarn såg det ut som om jag gick runt i munkfiryr för min utväxt är blond. Det var inte snyggt då och det är inte ett dugg snyggt nu.Neeeeej. Två bra brudar har jag med mig i morgon. Emmelie och Karro. yes! Och många fler ska jag träffa när jag kommer fram till värnamo. I morgon kommer bli så jäkla bra.


Godmorgon gullisar.

kan ni inte lägga lite kommentarer idag?
Jag har lite brist på fantasi och vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Nu faller det igen.

Jahaja. Skit med! Nu kommer det mer snö. Det är säkert bara för att man går och väntar på våren och längtar så förbaskat till sommarn som vädret jävlas. I brist på pepp och så bjuder jag på min favorit låt just nu i allafall. Amanda Jenssen - Greetings from space. Det är sådär härlig känsla i låten som jag gillar. Lyssna och njut!



Uppdrag : skaffa vänner i gislaved.

Varför kan det inte vara lika lätt som när man vara mindre? "hej ska vi gå hem och leka?" Det var en replik som nästan alltid funkade då men den skulle nog inte funka allt lika bra och gå fram till någon och säga idag. Hah. Folk skulle nog dra till med något som "ja visst jag kan höra av mig" "åh det skulle vara jätte trevligt.. men kanske en annan dag" och sen aldrig höra av sig mer. Rå dissad skulle man bli. Nu förtiden ska man ju matcha in intressen i smeten med och det gör allt mycket svårare som om det inte redan var det då. Men vad jag tänkte berätta är att jag börjat se lite ljusare på det på sisitonde. Träffat en tjej som verkar okej på gymmet och kanske kanske om jag har riktig tur så gillar hon Bingo lika mycket som jag och vill föja med på söndag? 


Snälla sluta tjata.

Jag vet att det i dessa tider inte är bra att stanna hemma från jobbet. Jag förstår det själv och behöver inte bli påmind. Men mår man inte bra så gör man ju inte och då spelar det ingen roll om det är dåliga tider eller inte. Jag är hemma ganska ofta av olika andledningar och får riktigt ångest varje gång jag behöver skicka sms till chefen och berätta att jag stannar hemma. För jag vet hur folk tänker och  hur folk pratar på alla arbetsplatser mer eller mindre. usch idag är jag riktigt trött på skiten. Snälla sluta tjata. Jag behöver inte det här. Jag är för i helvete ingen robot.

Det är ju alla hjärtans dag snart.



Något liknande de här skulle jag kunna tänka mig att få som en liten söt present då. 
Riktigt fina ju. Vad har ni för söta alla hjärtansdag presenter på G föresten?
Massor med tips uppskattas :)



bort med balader in med tempo!

Magkramper till frukosten men frukosten var iallafall fin för tina var med. Jag gillar att sitta i soffan utan stress och mysa på morgonen. Lagt ner lite tid idag på att ladda ipoden så den matchar med mitt nya nyttiga liv. Haha. Nu är den fylld med uppåt tempotufflåtar istället för balader iallafall. Funkar bättre att hålla tempot på löpbandet med lite sabb musik så nu jävlar! Hejja hejja! Imorgon blir det jobb igen.


Fanhelvetesjävlaskit!

Jag tappade nyss min mobil i toaletten. Tur att jag inte hadde gjort tvåan. Vet inte om jag får den att funka igen men är det något riktigt viktigt så fårn ni skicka eller ringa Tinas mobil istället.
 :) Yes yes yes! Jag fick den att funka igen efter nån timma på elementet. Få se hur länge det varar.


Jag har mardrömmar.


I början på förra veckan såg jag repris på en dokumentär om "Tree man" och sen dess har jag varje natt vaknat, mått illa och inte kunnat sluta tänka på honom. I programet fick man veta att alla "rötter" och annat som växer på honom är vårtor som han fått av en infektion i kroppen. Jag hadde en vårta på mitt högra lillfinger när jag gick i mellanstadiet och jag minns att jag tyckte att den var så jäkla äcklig. Om man jämnför med Dedes vårtor så var den minimal men jag klippte och penslade på vårtmedel varje dag för att få bort den och till sist försvann den bara. Usch nu mår jag riktigt illa igen. I slutet på dokumentären fick man veta att han blev erbjuden behandling men att han inte tog i mot den. Nu när jag googla det så fick jag iallafall upp lite sjukhus bilder. skönt.

Glöm inte! Att kommentera lite ibland :)

Söndags bingo.


Frida ville gå och spela bingo och "tant" som jag är var jag inte sen på att haka på. Jag älskar BINGO! Älskar det ännu mer gör jag också såklart när jag vinner. Idag vann jag 300 spänn! Grattis till mig! :)

Lördags pyssel och bullbak.

   
  
Jag och syrran åkte och hälsade på mamma och katten. Mamma har sukt mycket låor med pyssel att hon skulle kunna öppna affär så vi passa på och gjorde några armband. På kvällen kom Emmelie och Totte och baka bullar med mig för att jag var sugen. Totte var inte lika sugen så han kolla mest på och drack öl. Efter bullbaket kolla vi på film. Tack alla för en bra dag!


RSS 2.0