Vart i helvete kan jag hitta den?


Efter att inte ha varit på jobbet i torsdags så har det varit en lång helg. Men långa helger går lika fort som korta. Blev en tur till jönköping och tömma plånboken på pengar och nu är den verkligen tom. Jag har lovat mig själv att mitt nästa köp ska vara något viktigt. En fet jävla tjocktröjja och ett par varma skor.Yes. Ah undantag är då denhär snygga tröjjan från adidas! Den är iallafall långärmad så den får vara med på listan av varma kläder iallafall. Krogen i lördags iklädd min fina nya paljettklänning från HM. Jag älskarden men den gör ont! Rivsår på hela undersidan av överarmarna men orangutangstilen på dansgolvet passar mig. HAHA. Igår var det bio med Tina, Flickan som lekte med elden blev det. Riktigt nice. Nu väntar vi på att Luftslottet som sprängdes ska komma! Hjälp mig nu att hitta töjjan jag letar efter. Vart kan man hitta den?

Svininfluensan

Kommer vi alla dö nu? Hörde igår på radion att sverige haft vårat första dödsfall och ärligt talat så är jag riktigt rädd. Sådär "I almost Shit my pants" rädd och det håller i sig. Jag är kanske lite av en Dramaqueen som jag förut också erkänt men jag vill bara inte dö! Vad tror ni om dethär? Är det bara en konsperation?

Ja, nu ska jag väll passa på att erkänna att under semestern och efter så har jag varit helt jävla ointresserad av att skriva här på bloggen av olika anledningar. Det blir lätt ett litet måste för mig att hålla på här och jag har tillräckligt med måsten helt enkelt i livet. Så vi får helt enkelt se om jag kommer ha kvar bloggen något mer.

Jaha, annars då? Jo jag har börjat gymma igen och tänk mig att bli riktigt tajt som vanligt. Efter en kommentar i helgen om att jag såg ut att vara 26 alltså närmare 30 än 20! så bestämde jag mig för att hålla mig i form så gott det går för att inte förfalla helt. Detta har gjort ett stort infekterat avtryck i min hjärna kan man säga och jag är jävligt gnällig. Jaha, nu har jag inte tid mer. Höres.

RSS 2.0