A pretty woman feeling.


Jag känner mig fin och busig som Julia Roberts i pretty woman i min nya klänning som jag hitta för 64 kronor på Lindex rea. Fin va?


Vi fettisar har koll.

Det senaste från butiken. Här har vi något som antingen kan smaka som om det hade trillat direkt ner från himelriket eller blåst upp från helvetet. Hah. Vi körde på säkra kort idag så vi köpte dom inte. Någon som smakat och har lust att ge betyg? från 1 till 10. Komigen!


Jag får.

Snart kommer min vän frida och då ska vi åka till kvantum och köpa en riktigt stor påse med lösgodis. Sen ska vi bara sitta i soffan helakvällen och "fetta" som jag brukar säga. Det är fint det. Efter allt tränande i veckan så får jag. Ha en bra kväll vänner. I morgon ska jag lägga upp en bild på mitt senaste fynd. Nu blir ni nyfikna va?

Kom igen och tyck till!

Två timmar på gymmet ikväll och nu är tillståndet bara väldigt trött.  Nästa steg är sängen, helt klart! Fixat och trixat lite med en ny header idag. Kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller om den gamla var bättre? Åh, jag skulle bli så glad om ni  var med och tyckte till lite!

Här är den gamla.


Då är det bara en dag kvar till fredag.

När varje dag hela veckan har förvandlats till en "bad hair day" då är det dax att ta en tur till frisören igen. Som vanligt är det allt för längesedan sist och jag kämpar verkligen med den mörka utväxten som lika gärna skulle kunna sitta på ett polskt luder, de fluffiga ojämna topparna och "svansen" som börjar växa ut i nacken. Nä! Nu är det nog! Idag ska jag ringa och boka en tid så fort de öppnar.

Träningen går faktiskt riktigt bra.
Jag förvånar mig själv. Jag är duktig! Det som förvånar mig mest är att jag tycker att det är så roligt och längtar på dagarna efter att få gå på gymmet på kvällen. Skönt att inte bara gå hem och sätta sig i soffan, så det blir att jag hänger på gymet alla dagar utan fredag och ibland söndag. Det är bra för mig för mina lår har börjat bli hårdare. Riktigt jävla tajt är målet.


Fniss.



fnissar högt idag när jag ser reklam som denna på internet. Kanske har jag bara en såndär dålig humor dag som man kan drabbas av ibland eller så har all låg humor från gubbarna på jobbet smittat av sig. Troligtvis det sista. Fnissar du? Nu strax iväg och skaka mycket rumpa för idag börjar fjärde terminen av min magdanskurs. Gött!


jag har en till godo.



Jag har en till godo. Just det girls! Fri skjuts och bara kunna släppa loss. En "Det är min kväll i kväll" och jag längtar efter den. Det gäller dock att välja rätt. Hur står det till med kassan Emmelie? Kanske ska vi dra till jkpg eller skjuta fram det en helg?

Idag ska det diggas och le. Det finns ingen andledning att inte göra det för Ipoden är laddad med LeAnn Rimes gamla country låtar, jag har träningsvärk i stjärten och När Tina ler så ler jag.


EXPLODERA

Jag har samlat på mig allt för länge nu och det är påväg ut. Okontrollerat och ingen kommer undan. Vilka konsekvenser det än får så måste man tänka på sig själv ibland. Jag är inte alltid så bra på att bara "gilla läget". Jag är uppväxt med att det alltid är bäst att säga vad man tycker så det blir svårt att göra det på något annat sätt.


Gårdagens filmval.


Så jävla hemsk men så jävla bra. Håller ni inte med?

Som jag trodde..

http://www.gisleparken.se/default.aspx?cid=1826&id=58
Jäkla tur att man inte hade köpt biljetten redan.

I FEEL PRETTY.



Varit hemma och kännt mig lite lipig idag också så idag blir det lugnt armbandpyssel hos mamma och sen Bambumat senare ikväll. Inget för anstängande. I morgon var det tal om utgång men de flesta verkar vara sjuka eller opeppa och kanske är det lika bra det egentligen för penga kassan. Nu ska vi spara klart till den där soffan vi velat ha länge. Tog föresten fram en cd som jag inte lyssnat på på väldigt länge. Weeping willows- Broken pomise land. Hittade inte nån bra video på den men ni ska inte gå miste om hela kakan så här har ni texten iallafall :) väldigt fin tycker jag.

You sit and wait
For my precious heart to break
You promised me forever
Why did you tear us apart?
At the end of the rainbow
I found my broken heart
I was a dreamer
And you were my dream
Why did you leave?

Welcome home to my Broken Promise Land
Where the sun don't shine
And the cold wind whines
Welcome home to my Never Ending Land
Where the skies are grey
There's no star to lead my way
You said you'd never walk away

You promised me forever
But I didn't realize
You never meant to keep me
All you promises were lies
I was a dreamer...

Welcome home to my Broken Promise Land
Where the sun don't shine
And the cold wind whines
Welcome home to my Never Ending Land
Where the skies are grey
There's no star to lead my way
You said you'd never walk away

You made me cry
You made me want to die
Why, baby why?
Why did you lie?

Welcome home to my Broken Promise Land
Where the sun don't shine
And the cold wind whines
Welcome home to my Never Ending Land
Where the skies are grey
There's no star to lead my way
You said you'd never walk away

Ipren Ipren min bästa vän.

Jag hatar när det sätter sig i ryggen. Mensvärk och huvudvärk är en riktigt dryg kombo som jag helst vill slippa. Lite liten och lipig känner jag mig idag och en massa förbannad.
Mest förbannad över allt fakeande när det gäller Lady GaGa.
Kolla in länkarna under så ser man att hon visst ska vara på två ställen samtidigt den 21 februari. Riktigt konstig eller hur?
http://www.gisleparken.se/default.aspx?cid=1826&id=58 
http://www.lastfm.se/music/Lady+GaGa/+events

Svar från Gisleparken: "Vi har kontrakt men det strular lite, Ring i morgon"

För bra för att vara sant?

Då har man fått höra att de ibland på Gisleparken har varit fakeade artister. Kanske är det bara för bra för att vara sant då att Lady Ga Ga ska komma dit? Kanske fakear de och ställer in hennes fake spelning bara nån dag innan. Då står man där med en biljett till en spelning som aldrig egentligen funnits och säkerligen får man inga pengar tillbaka heller. Varför skulle hon egentligen komma till lilla Gislaved? Hon är fan för grym för det!

Riktigt sant och riktigt bra är iallafall att min söta Tina är hemma och bakar idag. Hoppas hon bakar de där goda snikers kakorna jag gav henne recept på. Mmmm.. I like it! 

GE MIG NU LITE PEPP OCH BÖRJA KOMMENTERA!

...

Mitt humör spelar spel, stora elaka spel med mig och jag vill inte alls vara med. Jag är uppåt men ännu mer ner. Please give me a smile and make me feel again.


Vänner man aldrig kan få nog av.

Bisse : Vad gör du annars nuförtiden då?
Jag: Jobbar sliter och börjat gå på gym.
Bisse: gym är ju överskattat.
Jag: Jag satsar stenhårt på beach 2009 och ska fan lyckas få bort lite rövhäng.
Jag: Hur går det med din röv? Har den växt?
Bisse: He he, Satsar på ölkagge 2009.  Röven hänger mer än vanligt.


Hoppas hoppas hoppas att du kan komma och gå på Lady GaGa med oss. Det kommer bli fett!


De fastnar i tänderna.

Så jävla inrriterande men så jävla gott.


Min nya favorit.


Jag älskar musikaler! Detta är lätt min nya favorit. Jag ska köpa den så fort jag kan och kolla på den om och om och om och om igen. Men inte idag för idag ska jag och söten till gnosjö och hänga lite med syrran. Ingen träning idag men det gör inget för i går blev det iallafall en timma med crosstrainern och det är stort för mig att göra på en lördag. Och söndagar är ju till för att slappa annars hadde de ju inte funnits.

I love tacos och film.

Kvällens filmval.


Underbara fredag.

Idag är det fredag! Jag älskar fredag! Började dock inte så bra för jag sov förbi min bussstation i morse och fick gå en extra bit i det svinkalla vädret. " Då vaknade du ju iallafall :P" Nej! Det har jag faktiskt knappt gjort, Jag har bara frysit och jag fryser! Tacos, film, Tina och soffan hela kvällen är det planerat. Jag Känner att jag har tur som funnit dig. 

I just wanna make you smile.


Min träningsresa.

I kväll bodystep och sen Fredag / lördag har jag bokat plats i soffan. Jag ska ha kudde, täcke, tina och om jag riktigt får önska så vill jag ha hämtmat från chili tai. Nu kommer gnället! idag tror jag att jag är på toppen av träningsvär och jag har en riktigt fålig hårdag på det. Ajajaj. Ja tack! helst vill vi ha fredag nu! Jag lääääääängtar!


jag är öm.

hela kroppen är öm idag. bodypump var så hårt igår att ben och armar knappt har slutat skaka. Jag är mycket klen men inte lika mycket som jag är gnällig. Det är kämpa som gäller och inte ge upp, den här gången ska jag stå ut. No more soffpotatis. ikväll är det spinning och nu är det jobba. hejåhå!


Darth vader mannen

Yogan var nog inte riktigt min grej och inte syrrans heller.  Jag kunde inte sammanfattat det bättre själv "ett kallt rum,tråkig musik,massa äckliga fötter och darth vader-mannen på mattan brevid" (någon som iallafall gjorde samma ljud). Nej nej nej från och med nu söker vi tempo. Så idag ska jag och Syrran på Bodypump! Yes! Det blir nog bättre. Kanske ska jag skippa buggen och linedance och bara köra på ett månadskort på gymmet i stället? åååh! fan! Nu har jag såndär svårt för att bestämma mig igen.


Det ska bli min bikini sommar.

Motion och hälsa i Gislaved har testa på helt gratis vecka denna veckan med massor av klasser. Så nu jävlar! Yoga, spinning, bodypump, Aerobic, Bodystep ska jag testa, så veckan är verkligen fullt bokad. Det kommer bli intressant. Får se om mina knän orkar med. Jag längtar..  kväll blir det Yoga.

Btw: Det var som jag trodde! Bion jag såg i Fredags.. alltså Australia var riktigt riktigt bra. så se den!

party shoes.


Mina nya favoriter som jag hitta på rea. Inte riktigt säker på om det dansas så lätt i dom men då står ja heldre still tills jag lärt mig. Jag tycker att  dom är aldeles lagom gulligulliga. Snygga va?

Bugg & Bio.

Idag vill jag kalla min granne Johanna Vinkås för bäst. Jag får följa med Johanna på buggkurs i vår. I like it! Dansa är rolig träning så det passar mig perfekt. Så nu behöver jag inte tänka på träning mer för jag har mina två dagar i veckan bokade.


Världens bästa flickvänn har jag såklart också som bjuder en på bio i kväll. Jag gillar bio :)  Australia blir kvällens film. Den ska vara riktigt bra har jag hört. Nicole kidman är iof alltid bra. Hon är huvudroll i en av mina favorit filmer också Moulin Rouge. Jag har också hört att nästan alla som sett Australia börjar gråta. Jahopp då är det bara att ta med en toarulle eller två till bion då för jag är en riktig storlipare. (Jag gråter alltid till Extreme Home Makeover)

Som vanligt kan jag inte bestämma mig.

Ne, Jag brukar ha lite problem med det. Det är det där med träningen. Även om jag helst av allt faktiskt bara vill sova, sova, sova lite mer, titta på tv, sova och äta så kan jag inte njuta av det fullt ut längre. Det är fysiskt och psykiskt. Det här med träningen hänger mig verkligen i röven. Bildligt talat så hänger röven också. Så nu ska jag välja. Jag ska såklart fortsätta 4 terminen med magdansen.. men det räker inte för nu ska det bli två gånger i veckan. linedance kurs, gymkort eller Squaredance? Där har vi problemet.


16.

Det var en brännande/svidande känsla på låren när jag cyklade till bussen i morse och det gjorde sjukt ont. I morgon ska jag ha riktigt tjocka leggings under byxorna. Mamma sa att det var ungefär 16-minus ute när jag mötte henne. 16 minus?! När i helevete hadde vi det så kallt sist? Lite mysig snö och nån minus för att få det att behålla sig fluffigt kan jag gå med på.. men när snoret börjar frysa när man andas in är det för kallt!


Ni har väl inte missat?


Att 11 sesongen av Americas next top model har börjat och att idag är det avsnitt två. kollikolla! det börjar vid 8 på 3an.

It's because..


På gott och ont, så sitter vi nästan ihop. Im sure that i love you.

När hände det?

Det var längesedan man bara ägde eller iallafall hadde käslan av att man gjorde det. Det är alldeles för längesedan man var ute både fredag och lördag för att vi hadde så jävla kul. Inte ett problem i världen som var värt att tänka på utan bara släppa loss och le. Alla de tokiga nätter man haft med polarna. Även om vi kanske nu mest är "vi känner varandra men vi umgås inte för att ingen egentligen orkar" Jag saknar er ska ni veta och hoppas att jag fortfarande är välkommen när jag dragit mg upp och blivit sådär rolig och party och glad som jag brukade vara. När blev man så trött, opepp och ful, tråkig och ensam? okey, Jag har ingen bra dag.


No more långa naglar.


Sista dan innan alla naglar kommer gå av. Jag vill inte ta på mig de där manliga stora arbetskorna, byxorna med björnröv och  stora t-shits. Smutsiga jobb och arbestkläder borde brinna i helvetet. Man kan inte känna sig mer oaktraktiv eller kvinnlig än de dagar man står på fabriken. Jag vill ha kvar mina naglar och helst gå i fest klänning varje dag. Nu ska jag duscha och fixa håret och känna mig lite fin. 10 lager nagelstärkning för de ska fan hålla i allafall en vecka till. Föresten.. Emmelie vart är du?

5 januari

Idag har alla Hannor namsdag så grattis till er och grattis till MIG!

Bilddagbokhelvete!

Sitter och försöker lägga upp bilder från jul och nyår och annat men som vanligt så ska bilddagboken bara jävlas. Jävla skit bilddagbok! Lägger upp lite bilder här så länge. Resten kan ni förhoppningsvis se på bilddagboken lite senare då.

 
Julafton. Alla höll med om att kalle var roligare när man var mindre.


Jag och syrran i köpenhamn. We love 7eleven. Pizza slize och alkohol.


Tivoli såg så inbjudande ut att vi inte kunde motstå att gå in en runda.


På tivoli köpte vi varsin festlig hatt för att höjja nyårsfesten lite.

Annars är köpenhamn toppen.

Shopping rundor, Tivoli och god mat det är bra i köpenhamn. Nyårsafton slutade tyvärr med att vi mötte någon som verkade tycka att han var en jävligt " Rolig kille". Det tyckte ingen annan. Han hadde en flaska chiliketchup som han sprutade över folk han gick förbi, så efter att ha försökt slå den jäveln så var alla av oss nerkladdade Gott nytt år! Vart hemma en dag och tvättat för idag blir det skåne till mormor och morfar som jag alltid borde hälsa på oftare. Det kvittar nog egentligen för jag kommer nog ändå känna att det inte var ofta nog när de går bort. Nej inga ledsna tankar nu. Idag blir den bra dag. tjipp.

RSS 2.0