Tillfälligt fel.

fan nu gick allt år helvte. Ja jag håller på att fixa runt lite här på bloggen.

Jag måste andas.

Svullen och röd är tillståndet. Hjärtat slår snabbt och ilskan släpper inte. Jag är så jävla jävla jävla arg. Jag vill vara större och biffigare och kunna slå den jävlen på käften. "Kom inte och säg till mig vad jag ska göra och inte göra din jävla subba". Om alla skulle göra som dom ville skulle jag be hela jävla stället att dra åt helvete!

"Det där jävla utlänningarna"

I lördags blev kusin mikael misshanlad och rånad. två blödingar i hjärnan, en i varje hjärnhalva som nu gått ihop och blivit en större. Han ligger fortfarande kvar på sjukhus och läget är inte jättebra. Han har svårt för att sätta ihop meningar och sluddrar. Jag tycker att hela händelsen är förjävlig och jag förstår inte att någon kan göra så. Riktigt upprörd blir jag också över hur folk tänker och vad folk har att säga när dom hör detta. "säkert nån somalia" " det var säkert nån jävla utlänning" "helsingborg? Där bor det en del svartingar". Så jävla omoget att jag blir förbannad! Idoiter finns det ialla  sorter/ färger/ raser. känner att jag tappade fokus lite där och känner mig jävligt arg på mycket. Det jag egentligen ville ha sagt i detta inlägg är att jag verkligen hoppas hoppas hoppas att mikael blir bra igen.

mysigt.

Nu kunde jag inte hålla mig längre. Julpyntat på bloggen. Vad tycks?

En härlig dag.

Ja man skulle kunna tro det..  men icke! För redan klockan 8 i morse började mina knän värka. Det är riktigt jobbigt att stå upp och såklart har jag hittills haft stående jobb idag. Ipren ipren, min bästa vän. Ännu en dag det är lite synd om mig. ack ack ack.


Allt kan hända.

idag har jag varit väldigt duktig för jag har tagit blodprovet som jag skulle nästan utan att börja gråta. Sprutor är nog det värsta jag vet så "det kommer gå bra" och "det gör inte ont" fraserna funkar inte riktigt på mig. Paniken blir nästan lite större. Men idag är jag väldigt stolt över mig för jag ryckte bara bort armen en gång eller högst två för sköterskan. Jag föreställer mig alltid det värsta, kankse får sköterskan nått psykbryt och börja hugga mig?! Allt kan hända. En passande bild från Saw 2, Den värsta av alla cener i de filmerna.


Om jag fick bestämma.

Jajaja! igår kunde jag inte hålla mig längre så jag satte upp julbelysning på balkongen och lite inne i fönstren. Jag vet att jag kanske är lite tidigt men jag har ändå dragit ut på det så länge jag kunnat. Om jag fick bestämma så skulle pyntet vara framme minst 1,5 månad eller iallafall lite belysning när det börjar bli mörkt. Det är ju så mysigt!  Men även jag har gränser så tomtarna får ligga kvar en stund till i lådan. Har en finfin julbakgrund som kommer komma upp här på bloggen snart också. Vi får se hur länge jag kan hålla mig. iiih.

"Jag är en riktig julgris"














jag tycker att det har varit lite sådär sen Gamle Arne slutade sitta i rutan på julafton men iår då är det Lasses tur och jag tror faktiskt att han kan vara riktigt bra på att skapa julstämning! Hejja lasse! Vad tror ni?



Bowlingkväll.

Yes! Nice nice. Det ska gå riktigt bra iår och såklart går jag in för att vinna. Jag kan inte påstå att jag tränat så mycket alls sen sist men det kan faktiskt vara så att jag har det i blodet. Haha, ja vi får väl se. Sen resturang Bord & Bar i värnamo. Hoppas hoppas de inte har piffat till käket för mycket.  Många resturanger ska ha så jäkla "fin" mat.. Rödvin och vittvin i alltt du får in, rosa kött och annat hokus pokus. snusk! Ah! Jag kanske bara är kräsen.


Hej du gamle vän!

Jag han inte ens ut förens det slutat snöa men förhoppningsvis kommer snön tillbaka i fin form. Jag gillar den första snön, på kärt återseennde från år till år lixom. Det som händer annars är att Tina har fått nya gåskor så nu tar vi promenader på allvar. Stenhårt nu sista veckan för att få ihop tillräckligt med poäng för att slippa skämmas. Vi får se hur länge det håller i sig. Peppa peppa!


Det snöar!

Åååh! Den första snön är alltid så mysig fast kroppen inte har vant sig vid kallare väder riktigt än. Iof så gör min kropp aldrig det. Sveriger är ett bra land att bo i då. Haha! Jag tar med min min Tina ut på promenad till affären och vi ska dansa i snön.

Vi försöker igen.

Det är kul att ni besökare ökar hela tiden för det blir roligare att skriva då. Tycker som vanligt bara att det är lite trist att kommentarerna inte har ökar samtidig. Ibland behöver jag er hjälp vettni. Jag har funderingar på att permanenta mig. Men har inte riktigt bestämt mig. Är lite chicken över hur svårt det kanske är att hålla snyggt. Den översta bilden är min favorit för den ser lite busigare ut. Nu testar vi igen! Vad tycker du?




I'm so used to be the drama queen.

Helgen har fakitkst varit väldigt positivt. Det har varit en helg utan något större drama och det är en konstig men skön känsla. Utan drama gör nästan att det känns som om det fattas något. Ahja. Idag är jag iallafall sjukt jävla trött och ingenting känns riktigt bra, men jag är på jobbet för man måste slita för att överleva.


Fladdermus.

Hitta den här ibland mina gamla mobilbilder igår och fick tillbaka den där panik känslan jag hade när jag tappa mina tillfälliga proteser i påskas. Jag fick åka in akut och betala 900kr för att de skulle limma dit dom igen. "jaha ja där åkte helgens krogkassa. faaaaaaan!" Nu har jag fått tänder som sitter lite bättre förhoppningsvis. men det är kul när man tänker "när du minst anar det" så kan man  se ut som en lien fladdermus igen. HAHAHA! (Kanske är jag bara nyvaken och fnittrig men är inte fladdermus är ett jävligt roligt ord?!)


Kräkas?

Nu har jag funderat över och upptäckt hur jävla tråkigt det faktiskt är att laga mat ensam. Det blir inget seriöst av det alls. Det blev en skål med nudlar som jag vräkte i mig och som fick mig att må riktigt kräkdåligt. Det t¨råkiga var att det inte ens var gott.


"i kissed a girl"

Först när jag hörde den låten på radion höll jag händerna för ansiktet, skämdes och tyckte att den var är sjukt pinsam. Nu har jag iallafall hört en annan låt av henne och denna gång behöver jag inte plågas utan kan digga med lite smått. Vad tycker ni? Den är väl i allafall bättre?



Ensam hemma.

Snälla Mamma kom och hälsa på! (Ännu ett tecken på hur gammal och tråkig man blivit. Vart har "nu röjjer vi stället" planerna tagit vägen?) Ikväll har jag bjudit hem brudarna "Komsikomsi!" Emmelie,Frida och Hanna och totte. hah. Våfflor och film ffs!  Nä, Idag är det minnsan ingen vanlig dag och så är det ju mammas födelsedag!



ohja



Tjejer, svarar ni inte på följande frågor kommer ni att få otur med ert utseende i 10 år framöver.

Äger ett par vita string: nope jag kör mormor style.
Har mer än 5 bh:ar: det har jag nog men jag använder bara två eller tre.
Älskar killar som har magrutor: bryr mig inte så mycket.
Har haft trekant: nope.
Har färgat håret: ja, jag besöker ju frissan varannan månad.
Går inte ut utan smink: jodå, jag är riktigt trött ibland.
Har någon gång spelat klädpoker: Nej. Jag har alltid varit lite chicken.
Har haft sex på en offentlig toalett: hum.
Strulat med en tjej: ja det kan man säga.
Du studerar ofta din kropp i spegeln: väldigt ofta.
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: Nä.
Du älskar att prata om sex och killar: Nä, jag håller det lite hemligt.
Har dåligt självförtroende:  joja, Jag har mina tjock dagar.
Älskar att få uppmärksamhet: Om det är positivt så gärna.
Romantiska filmer är det bästa man kan se: det är mysigt att känna sig lite ynklig ibland.
Du har solat solarium: Ja nån gång. Men jag blir inte värst brun för det.
Du har haft sex med mer än 10 olika killar: "vem bryr sig, men man början bli till åren så..."(jag snor den kommentaren av anna redman)
Du bär alltid läppglans: nä verkligen inte min negermun ser ut som en röv då.
Du är nöjd med dina bröst: de hänger med så de får duga.
Du är smal: på vissa ställen. hah.

DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: ja visst.

Det blir varmare i hjärtat.

"Skulle jag tyckt om hästar skulle jag kidnappat en. Men det går inte." 
Ibland får du mig nästan att börja gråta för du är så söt. 



 Du gör mig så glad när jag är lite extra för dig.

SYRRAN ÄR INTE NORMAL.

Allvarligt, hur kan man leva och bo helt utan någon nagelfil och hårfön?

(Föresten.. NI har blivit sådär DÅLIGA på att kommentera igen. >_< surt!)

Vart har du din häst?

Jag saknade dig redan innan jag åkt. Jag vill se dig le, Jag vill se dig le varje dag vi ses. Kanske har jag helt fel och kanske kan det aldrig bli som i de där romantiska filmerna man sett tusen gånger, men jag vill ha det spontana och kittlande.. Så kom galoperande på din vita springare och hämta mig och snälla glöm inte rosorna. Jag vill vara Törnrosa, Askungen, Snövit och julia Roberts i pretty woman och helst alla på en gång.


helgens känsla.



HAAHAHAHAHA!

=*


Jag tror det betyder något.

Tänk att jag är lika sjukt kär i dig fortfarande. Du och jag, då och alltid<3




((Du ska vara väldigt snäll mot mig
Petter Lundgren för annars blir det inga julklappar. / Hälsningar syrran.))

Min Plan.

Jag kommer komma tillbaka för jag vet att vi är långtifrån klara med varandra. Du och jag så är det bara. Men jag måste åka bort ett tag. På måndag har jag packat väskan och beger mig för att sova skavfötters med syrran eller huvud brevid huvud om jag är riktigt snäll. Det kommer vara den svårt att åka, men jag längtar redan efter att komma hem igen<3

***************************************************************************************
Idag har jag toffs för första gången på ungefär ett år. Min plan på att spara ut till lite längre verkar funka bra. Nu ska jag bara hålla mig för att klippa det kortare igen. Det är svårt men det måste gå! För jag har lite tankar på att testa nått nytt .. Permanentat nästa?

 

..


Snälla ta bort allt som gör ont.
Du måste lova mig för jag kan inte ge upp oss.


Perfect match.

  

var inne på halens och hitta den här skönheten (klänningen) och tror faktiskt att vi skulle vara the perfect match. Vad tror ni?

RSS 2.0