PUSS

Lillebror fyller år så jag och syrran ska ta en sväng till puss och försöka hitta nått fint. När man ändå är där kan jag ju såklart inte låta bli att kolla efter nått fint till mig själv med.
 
       Till honom?                        Till mig?



Blev ringen till brorsan men inget armband till mig :/ de verkade inte ha det i affären så jag får la ta och beställa det. Duschat, käkat och folk på kaffe har nyss gått hem. Tina kommer snart och då ska hon få natta mig. Känns inte så hårt att sova utan henne hela natten om hon legat där med mig en timma innan jobbet eller två. Det är Extreme homemakeover på tv men idag  jag kollar utan ljud så jag slipper gråta. Jag gråter alltid åt de jäkla Programet.
När de träffar famijen och får veta deras situation och vad som har hänt och självklart sen när de får se sitt nya hus. Nä, Nu! Natti natti.

Kommentarer
Postat av: Sojung

sv: hihi okej:D Snygga armband:)

2008-08-27 @ 14:34:26
URL: http://sojung.blogg.se/
Postat av: Sojung

sv: ja det tkr ja:D sjukt snyggt ju! hur mkt kostar det? Hmj okej, ja det är inte så himla skoj med äckliga bottnar:) hur gör du i hav då?:)

2008-08-27 @ 16:36:41
URL: http://sojung.blogg.se/
Postat av: Sojung

sv: hihi okej:) sjukt snyggt iaf:)

2008-08-27 @ 18:38:59
URL: http://sojung.blogg.se/
Postat av: Sojung

sv: ja visst är det superjobbigt? Man vill ju som vara pigg och glad en hel dag! Uscha..

2008-08-28 @ 09:09:14
URL: http://sojung.blogg.se/
Postat av: Sojung

sv: hmj, njae det enda som jag brukar bli pigg utav är att motionera:) ta en promenad eller ngt, men annars tycker jag att det kan fungera om man bara underhåller sig själv. Alltså typ trotsa tröttheten och gör saker ist, då brukar det ge med sig:)

2008-08-28 @ 10:59:30
URL: http://sojung.blogg.se/

HÄR NERE FÅR DU VARA MED :)

Glöm inte ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Syns bara för dig & mig.)

Din blogg adress:

Varsågod!

Trackback
RSS 2.0