Fågelkvitter VS hundjävel.

Idag när jag cyklade till bussen hörde jag fågelkvitter. Tror ni det är vår? Jag är nöjd för jag tror på att våren kommer nu och så är jag nöjd med att det var en trevligare cykeltur till bussen idag än igår. Vanligtvis är sista biten innan jag kommer fram till min station är en väldigt lugn gata med många hus och vändplats i slutet. Men igår när jag kom där i sombie stil på min cykel (med inte allt för mycket i skallen för klockan är 05:25! ) Hoppar det ut en hund från en häck på vänster sida och jag tror allvarligt att den ska hugga mig i benet! Jag tänker nu jävlar gäller det att pinna på eller få köttsår! Hunden springer efter mig en ganska lång bit och skäller skäller skäller. Jag brukar vara riktigt rädd för hundar men igår var jag livrädd. Skakig och livrädd fick jag iallfall hoppa på min buss och idag kan jag lova cykla jag på helspänn. Tycker ni att det här är ok? Ska jag behöva vara rädd för att cykla till bussen? Nä, jag ska nog ta och plinga på ett hus på den där gatan och kolla vem som äger hunden för att säga till på skarpen.

Nu till något annat. Mitt internet har slutat fungera hemma så det blir inte så mycket inlägg förens vi fixat det eller ett nytt. men såklart ska jag iallfall försöka skriva ett inlägg om dagen härifrån jobbdatorn:) allt för er skull vettni.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är verkligen inte okej man ska inte ha sin hund lös ute ensam....man ska inte ha sin hund lös om man inte vet till 100% att den lyssnar på dig och inte sticker..

2009-03-18 @ 16:01:39
URL: http://onix.blogg.se/
Postat av: Marie

Det är vår vår vår!! Jag älskar =)

Hoppas vi syns o hörs snart lady!!

Pöss å kräm

2009-03-18 @ 16:33:39
URL: http://davidssonmarie.blogg.se/
Postat av: Camilla

ring på husen o kolla vems hundjävel det är! inte alls okej att den jagar sådär.. Nu kan de ju vara så att den har smitit, men dom bör iaf få reda på det! Grillfest den 18e april... kolla upp om du/ni kan! pussis

2009-03-19 @ 07:35:40
URL: http://http://milliesegnaord.blogspot.com/
Postat av: Minna

Detta är ju den jag innan använt med, fast den var hemlig då :D Sen raderade jag alla inlägg och gjorde den allmän :)

Nej jag fick bannemej inget smakprov, såg galet gott ut iaf :D

2009-03-19 @ 12:54:58
URL: http://smashed.bloggspace.se
Postat av: Babbi - [Design & Foto]

Hej! Är du intressrad av ny design är du välkommen in till min design sida, ha en fortsatt trevlig dag!

2009-03-19 @ 12:57:34
URL: http://babbidesign.blogg.se/

HÄR NERE FÅR DU VARA MED :)

Glöm inte ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Syns bara för dig & mig.)

Din blogg adress:

Varsågod!

Trackback
RSS 2.0